שיר ליגה?

orsher

New member
שיר ליגה?

בתקופה שלא אושרתי לשחק בעונה החולפת הייתי נחוש להשתלב בליגה ומנוע היצירתיות (או "היצירתיות" - תלוי המתבונן) עבד שעות נוספות. באתם ימים חיברתי והלחנתי שיר ותכננתי לשיר אותו בגמר. בשל סיבות כאלה ואחרות זה לא יצא לפועל ביום הגמר (חלקכם ראה אותי עם גיטרה שם). להלן מילות השיר. תקראו, תגיבו, ותאמרו לי אם אתם רואים אותו כיצוגי ומעניין מספיק בשביל הליגה. כדורגל משחקים תשעים דקות והאוהדים הולכים מכות ואצלנו המשחק הוא כאילו אלים אבל אנחנו כל כך הוגנים המשחק נקי וחברי ויפה שחקנים בגוונים, שמן רזה והראש עובד, לא רק שרירי החזה ואינסטינקטים שלי שווים פה הרבה וכמו אייל בשדה של אריות(אייל עם קמץ מתחת ל א') אני וירטואוז ללא עקבות חושי עובדים פי אלף מונים אני הצייר וגם הצבעים בריצה לכדור תקתוק הזמן נעצר מתנתק מהכל הופך אני לא אני אני הכדור, המגרש, השחקן השני ומחשב זוויות באופן טבעי ממני לכדור ממני למגן, ובדרך כלל ממני למגן השני, כי זה אני זה אני ואיך לא לתת שום סיכוי שבעולם שהם יקחו את מה ששלי אז אני מגביר או מעט את קצב הריצה ובאותו רגע קצר, העולם שלי כולו עומד על חודה של תפיסה וכמו אייל בשדה של אריות אני וירטואוז ללא עקבות חושי עובדים פי אלף מונים אני הצייר אני הצבעים

manning ownage

New member
שמע..

אני לא רוצה לבאס כי נראה שבאמת השקעת פה הרבה מחשבה, אבל האמת זה נשמע טיפה unmanly אם זה היה שיר של ליגת הפלאג אז הייתי אומר שזה מתאים,אך בגלל שמדובר בטאקל אני מוצע את השיר הזה לא הכי מתאים. וגם הפתיחה,שכדורגל משחקים תשעים דקות,אני חושב שאתה צריך להתמקד יום בפוטבול ופחות בדברים אחרים. "המשחק נקי וחברי ויפה" - אתה מבין? אם היית אומר את זה LB שמשחק בNFL רוב הסיכויים שהוא היה צוחק מזה. בסך הכל אהבתי חלק מהמשפטים וחלק אהבתי פחות. חוץ מזה שבאנגלית זה ישמע יותר טוב.

orsher

New member
unmanly?

לא יודע. באמת. ככה אני מרגיש כשאני משחק ואני לא חושב שאי פעם הוגדרתי בתור אחד שמשחק unmanly או רכרוכי בעברית. ואין לי גירסה באנגלית. אבל, על טעם ועל ריח לא מתווכחים. כל תגובה מתקבלת בברכה.

laufgas

New member
אהבתי, אבל

אם אתה רוצה ליצור שיר ייצוגי צריך קשר לישראל (איכשהו להזכיר את זה בשיר) שתהיה לישראלים זיקה כלשהי שימשעו את השיר
מעבר לזה, כמו שציין זה שמעלי, אין צורך להזכיר כדורגל. למה לכלכך משהו כל כך נקי?

Yo-man

New member
תרשה לי...

הרעיון מעולה, אני גם אוהב את הפזמון, אבל לא ברור מה השיר מנסה להגיד. זה מרגיש כאילו קודם החלטת לכתוב שיר ורק אח"כ חשבת מה אתה רוצה להגיד (וגם את זה ביצעת תוך כדי כתיבה כנראה) כמו שהגבת - כתבת מה שאתה מרגיש במשחק, וזה מייצג רק רסיברים. תחשוב שליין מן היה כותב את השיר ומה שהיית מקבל מהשיר זה דחיפות ואופסייד. או QB שרק מתאר את הלחץ שלו. אם אתה רוצה לעשות את זה מאוזן צריך בית אחד שמתאר את ההתקפה, פזמון, בית הגנה, פזמון ובית כללי על תחושת המשחק, לסגור את השיר, ואם יש מקום אז עוד פעם פזמון (עם שינוי המשפט הארון, סתם, שלא יתרגלו לטוב) מה שיש כרגע, וסלח לי על הכנות זה: הבית הראשון מיותר הבית השני מאולץ פזמון מעולה בית שלישי טוב, רק "מחשב זוויות..." מוריד את הרמה של הבית. נשמע כמו אערס באולם ביליארד. בית רביעי - כנראה זה קטה C של השיר, כי בקריאה מבחינה מבנית הוא נא קשור לכלום. תחבירית לא הבנתי מה זה "ממני לכדור" ואם בסוף אתה רץ כדי לתפוס - מה עבר בין המגנים קודם? ושוב פזמון חזק. סליחה על ה-Roast, אבל ביקשת

orsher

New member
תרשה לי אתה!

סחטן, איזה ניתוח מעמיק. שמע, זה שיר אישי שלי. מדבר על חוויותי האישיות, ואמת הוא לא נכתב על הליגה בכלל אלה על המשחקים הפתוחים בין השנים 2000 ל 2007 נראה לי שנרד מזה. זה לא מייצג, כמו שכתבתם, את ההגנה והליין. ו note אישי, אני מחשב זוויות באופן אוטומטי. מה לעשות. לא ארס ולא נעליים. אם הייתי יודע לשחק אז.......

korver26

New member
נהיה לך ממש משעמם אור הא?? :)

חחחחח... אני מקווה שלא השמנת גם בתקופה ששיעמם לך והשיר חזק האנשים בפורום פה פשוט לא מבינים. בייחוד צמד המנהלים שמקשיבים למטאל וחושבים שהם עדיין בני 20 והולכים פוגו עם עצמם
חחחח מחכה לתגובות שלך רשף

JayneCobb

New member
ועוד תגובה...

המנהל השני "מקשיב" למטאל כמו שאני פייטון מאנינג...

למעלה