שיר להנאתכם

שיר נפלא...תודה

אין ספק אליני חיה את סוג הקצב הזה ויש לה הרבה שירים באותו מקצב. במיוחד אני אוהבת את 'PENTE ELLHNES STON ADH' תוך כדי כתיבה קפץ לי לראש שהיא בעצם אחת הזמרות הבודדות שגם מסלסלות את קולן כמו המזרחיות שלנו והרבה משירה הם עם זיקה למזרח (תורכיה?) נ.ב. מי יכתוב לנו את המילים... לא הכל הבנתי משמיעה...

F a d i

New member
תודה רבה הזהוב ../images/Emo45.gif

the greek

New member
בבקשה

חמש יוונים בשאול חמש יוונים בשאול נפגשו ערב אחד ומתחילים ב"כייף" ושוברים הכל מסביבם עם בוזוקיה ובאגלאמאדאס הם שיגעו את השטנים ובתוך הכייף מסוחררים רקדו המקוללים בשיר "הרומאי" נשרף הקיסם וכולם צעקו בתור שתחייה לנו יוון PENDE ELINES STON ADI PENDE ELINES STO ADI ANDAMOSAN ENA BRADI KE TO GLENDI ARXINANE KE OLA GIRO TOU TA SPANE ME BOUZOUKIA MBAGLAMADES TRALANAN TOU SATANADES KE APO KEFI ZALISMENI XOREBAN E KOLASMENI ETO ROMEIKO TRAGUDI KAIKE TO PELEKOUDI KE OLI FONAZAN ARADA NA MAS ZISI I ELLADA

the greek

New member
אם

מדובר במשטרת יוון, אז אין בעיה (גם ככה הם רק "פסלים") אך אם מדובר על המשטרה בארץ .. אז אני בבעיה.

odelia 3011

New member
the greek

האם אתה יכול לעזור לי בבקשה עם השיר של אדוניס "גמרת אותי" ועם השיר שדל אלקסיו פטומה - ריצפה תודה מראש אודליה

the greek

New member
האם את מתכוונת

לשיר ME TELIOSES של דאלאראס? E GIE OLO GIRISI ZALISTIKE OLI E PLASI ?? שורה ראשונה והאם את מתכוונת לשיר PATOMA של TSANAKLIDOU ? KONDA STA KIMATA THA XTISO TO PALATI MU ??? שורה ראשונה

odelia 3011

New member
to the greek

היי ני מתכוונת לשיר של אדוניס רמוס תגמרי אותי אתה מכיר אם אל הוא נמצא בקזה תודה לע המהירות שאתה עונה לי

the greek

New member
טעות ענקית שלי ...

אכן תרגמתי את השיר PENDE ELINES STON ADI במקום השיר EGO IME O KOSMOS טעות שלי, פשוט לא שמעתי את הקטע שנתן הזהוב ותרגמתי את מה שה"מקורית" רשמה. בקיצור "דיסלקציה" ... קורה ותודה לזהוב שתיקן אותי.

לזהוב, כל הכבוד, שיר עצוב ויפייפה..

מזכיר את העצבות בהופעה החיה שנתנה עם מות אחיה...

למעלה