שיר לאחותי

almog goldberg

New member
שיר לאחותי

מוקדש באהבה לאחותי הקטנה ימית גולדברג שמעדיפה חיים וירטואלים, מלאי אוויר חם ושקרים קטנים מנוצה ורודה חיים בלי כוח המילה (בהצלחה לה) על פני אחיה האוהב עד דמעות עד מתי ילדות קטנות יעלודו משפחות יחיו בדמעות =================================================================== ומולי עומדת מלאכית זהובת שיער, ועין כחולה כאיזמרגד מביטה בי עין בעין אחותי האהובה כך לא ציפתי, שתיגמר תקופה כי יש זמנים שהעולם נחצה לשתיים לא לפני מליון שנה לפני פחות מדקותיים אומרים שבעומקי האישונים ישנן דלתות, שמובילות אל הנשמה ולעוד מקום או שתיים כשאני מביט אצלך, רואה אני חיוך דלוח,מראה סדוקה ושקר גדול שיוצר מפיך המתוק חודר אל תוך תוכי עד אל מאחורי הדמעות איפה שלא חשבתי שהגיע מלח עדין אחותי האהובה כך לא ציפתי, שתיגמר תקופה כי יש זמנים שהעולם נחצה לשתיים לא לפני מליון שנה שקר גדול שבו סטרת לי על פני לפני פחות מדקותיים שמהיום חי אם אכזבה בלב

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifאךאךאך,

אלמוג יקירי, אני לא חושבת שזה המקום להשאיר לי שירי- אהבה שכאלו. אולי עדיף על הכרית?

almog goldberg

New member
לא נראה לי אחות

את לא שווה שווה את זה כבר חיים ווירטואים טובים

As I Am

New member
עין כחולה כאיזמרגד? ../images/Emo103.gif

איזמרגד זה ירוק, מקסים שלי.

yo t a m

New member
ובכן,

יכול להיות שהוא התכוון שהעין לא כחולה בכלל, ולכן היא כחולה כמו איזמרגד.

almog goldberg

New member
אני יודע לין

הסתכלתי לאחותי עמוק בעיניים בניגוד אליך כנראה יום טוב לך זה לא ילך ביננכן כל עוד אני עומד בדרך אלמוג אח של

ketty the sheep

New member
אלמוג,

לפני שאתה מנסה ללמד אנשים אחרים איך לחיות, אולי כדאי שתלמד קצת תחביר ושימוש תקין בשפה העברית?

למעלה