שיר לאהוב

שיר לאהוב

אשיר לאהוב אותך רוצה אהובי איתך ללכת לאי נסתר האי שלך ושלי האי של האהבה חושבת עליך אישי בנפשי אליך עורגת מבקשת אותך לחוש את גופך החם והענוג אותך לעטוף באהבה אהובי עת אלך למיטה בליל אותך אקח עמי חושקת בך גבר מקסים לאהוב אותך אישי אלחש לך באוזן אנשק את שפתך אתפתל עמך במיטה הגופות ישתרגו זה בזו יתחברו להם היא והוא ויהפכו לגוף אחד אלף נשיקות אותך אנשק שפתיים אטעם את הדבש דרור אקרא לנפשי לחושניות שבי אותך לאהוב אהובי לנשק לך בחשק לנשק אותך באהבה נשיקות חמות אהובי איש הדור ונאה גבר אהוב ומרשים כמה בך חושקת עד כמה אותך א ו ה ב ת אהובי

ל AAA נסיתי ספור זה מה יצא

בקשת שאעצום עיניי אכתוב משהו שאותך יעיר ניסיתי זה מה יצא מקווה שאותך זה יעיר אם לא עזר קרא בין השורות אולי זה אותך יעיר

AAA אחד

New member
מה שביקשתי אלי חזר

קראתי ושנית בין השורות נגעתי ולפתע עפעפי נצמדו ושפתי לשפתיך ערגו כל גופי נדרך מרעב למגע ידיך הוא צמא למיזוג שפתייך חום גופך לאפי חודר ידי על עורך הרך זוחל כל הר וגיא סוקר לדעת מהיכן הזרמים נובעים מתמזגים הגופים מעיינות מתעוררים לזרמים נבחשים יחד הטעמים נרעדים מעוצמת הטעמים , אך נפרדו עפעפי ומלמלו שפתי מי יתן ...... = מ מ ת י ן נ ס י כ ה =

בוקר טוב AAA שיר לבקשתך ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לאהובי ************ בוקר אור אהוב שלי הנה חלמתי אתמול חלום ואתה לצידי מלטף ומלהיט הייתי בידך החמות המלטפות לקקת שדי הכבדות והנופלות טעמת מיין הדובדבנים שלי ומעיין יבש פרץ ונבע אוהב אתה ללקק הדבש ואני לך שופעת דבש ממתינה לעושה הנפלאות שלך שיטעים אותי נחת פנימה יתחבר למעיין הנסתר ירחץ בדבש שלי יתחכך ויחדור לגופי תענוגות יביא לשנינו לוהט ומתלהט בתוכי ומשלהב גם אותי עמך עת האביונה תתרחש ירווה אותי מהדבש שלך מלטף גופי החושני והרך תענוגות כך חלקנו בליל

AAA אחד

New member
כן נסיכה

למה נסיכתי תליני על כי יושן אני , בידך הדבר לעוררני הרי רואה את שוכב אני על גבי רגליי פשוקות ידיי מעל ראשי שלובות את עורי בשמן מרחתי ובין רגלי בושם זלפתי למענך נסכתי זקוף הוא ניצב בגאון כי לעינייך הוא צופה בשכרון יודע הוא שתתקרבי לבחנו למען יונעם לנחרייך בושם זילף להנאתו הנאתך כי יודע הוא סוד חובו כי רוצה את את תוכו אם בין שפתייך ולשונך עד לעומק גרונך אם בין שפתייך בשיפולי בטנך לגעת ברחמך את תוכנו בקנאות שומר לך ורק לך נסיכה שלי , כל גופי לחומך כמהה למגע אצבעותיך משתגע את פטמותיך בין אצבעותי לשגע את שדייך במלוא חופני להטמיע ולשוני עליהם להניע ושפתייך האדוקות לרווחה ניפסקות כאלו אומרות הנה כאן מנוחתינו מכאן נרוה צמאונינו ונחיה גופינו ואז שינינו מאבדים חושינו תופסת בעשר אצבעותיך את הזין נשיקה עמוקה נשכבת על גבך מרימה אגנך ובעלפון דורשת כאן ועכשיו לגוף אחד והנה סוגר הוא הפתח למען לא יתפזרו הנחלים חוצה ,הנה במיטתי מקום לנסיכתי

AAA אחד

New member
שווה ?

בכנות , האם באמת שווה ,לא התמחתי בכתיבה האם יש מקום להמשיך ?

AAA אחד...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

אתה הופך אותנו לשוטים, כאילו אנחנו לא יודעים, לקרוא בין השיטים. ומספר לנו סיפורים, על אי התמחות במילים, ועוד שואל על המשכים. חחחחחחחחח... לילה טוב. מכורה לאהבה.

AAA אחד

New member
למכורה

וכי אלו מילים? האוצר דחוס ומלא כגרגירי הרמונים ,לאור להוציאם נצטרך בקילופים,וכשיתגלו המילים כפנסים יאירו לבין השיטים,תשוקותינו יתגלו מחשבותינו יקראו,חושינו ידרכו וימין ושמאל יביטו וימללו מאין יבוא עזרי . להשקיט רעבון גופי,להרטיב צמאון גרוני ,ללפפני מקרסולי עד קודקדי ,אז אולי תשקוט במעט בערת גופי ,כי עייני יתמקדו ביופי היצירה,אפי יתבשם מריח הפריחה,פי יתמלא בדובדבן הנפלא,ולשוני תהלך בקמורי הר ובקעה,אצבעותי יישרו כל קמט בעור הקטיפה ,בידי אשמור כל חלקה בגופה ,אם לצמיחה אם להחליקה ,אווו אז תשקוט במעט האש בגופי כאשר יחליק לתוכה אברי יסוד גופי ,מיציינו כקוקטיל יבחשו,אדייהם לראשינו יעלו, את חושינו ישכרו ,גופותינו יתנדנדו ,אגנינו מעלה ומטה בקצב יתרוממו ויושפלו,פייותינו נצמדו כאגנינו ,הדם בעורקינו לוהט הלומות ליבנו נשמעים לשינינו ,אושר מציף את סביבותינו צווחה יוצאת מגרונינו מי יתן ולעולם נחלוק איש לרעהו מסודות גופינו .=לך המכורה מתנה=

AAA אחד...../images/Emo6.gif

יששששששששש... גמרתיייייי... שכחת לכתוב: "וחוזר חלילה". ובעצם כן כתבת..."ולעולם נחלוק איש לרעהו מסודות גופינו" מכורה לאהבה.

למעלה