שיר כניסה לחופה

natanlip

New member
שיר כניסה לחופה

שלום לכולם:) אח שלי מתחתן בקרוב ואחרי הרבה בלאגן הוא הסכים לשמוע על איזה שיר של עמיר לכניסה לחופה יש הצעות? תודה:)

יש לי חלום?

מבינה את הקישור אבל אם תשים לב זה סוג של חלום שלא מתממש... "יש לי תקווה שתשתני אם לא למעני אבל למען שנינו..." יש ציפייה לשינוי, לא הכל מושלם... ולדעתי צריך שיר הרבה יותר שלם! ה-קטנה.

odery

New member
עמיר מקדיש תשיר הזה

בד``כ לזוגות שבדרך להתחתן.חוצמזה,איך בדיוק מגיעים לנישואים לא עם חלום משותף שיהיה בסדר? (וזה עדיף מהסלואו בחתונה האחרונה שהייתי,שם החתן והכלה רקדו לצלילי ``בדד`` )

נכון...

אני עדיין הבנתי את זה קצת אחרת... גם כשיש חלום משותף יש צורך בקבלה האחד של השני בלי רצון לשינוי. מתחתנים עם אדם כמו שהוא ולא עם מה שהיינו רוצים שיהיה... אבל שוב, קטונתי... ה-קטנה.

אאאממממ....

כדאי קודם לדעת מה הרקע של בני הזוג... מבחינה דתית, מבחינת ההיכרות שלהם עם שיריו של עמיר וכו'... אני לא יודעת למה אבל אני הייתי נשארת עם ה"אם אשכחך.." "שמח תשמח.." "מהרה.." (במנגינות השקטות כמובן) אבל אני כזאת קטנה...

יש לי שאלה...

את יכולה להסביר לי למה את כל כך מצטנעת ואומרת כל הזמן אני הקטנה אני הקטנה זה קצת פטתי סליחה כן או שזה חוסר ביטחון אני לא יודעת באמת סליחה אם טעיתי אך זה הציק לי!

חינאור

New member
ניצחת איתי הכל הכי קלאסי.....

אבל אם בא לו להקדיש לה ככה שיר מכל הלב שיקדיש את נשמתי.......

ואני חשבתי שאת לא צינית ולא אוהבת ציניות...

ולהזכירך כשהתקשרת הייתי עסוק בהכנת הקפה ללימוד אחרת לא הייתי עונה לפלאפון... ואחרי זה היא תתקשר להתנצל...

אני תלמידה טובה ( גאלה אמרה../images/Emo132.gif)

ואתה מורה טוב!!!! למדתי ציניות כ"כ מהר רק מהימים האחרונים אבל עדיין לא הגעתי לשלב התירגול ואני גם מקווה שלא אגיע. זה לא נכתב בציניות אלא ברצינות.. תלוי באיזה אוזניים אתה שומע.. אני דואגת ללימוד תורה בעמ"י וללימוד תורה שלך

איך כתבת ברצינות שאני נתתי לך הרגשה

של ביטול תורה אם הסברתי לך שהכנתי שתיה באותו הזמן? זו את שהאשמת את עצמך אז לא להפיל את זה עלי בבקשה... אויי בנות בנות...

למעלה