שיר (כי משעמם לי)

אוגי פה

New member
שיר (כי משעמם לי)

אפונה וגזר ישבו מקרר ביחד עם בטטה התחילו לקטר קר לי ברגלים תדליק במנורה בקיר כי חושך מצריים אז בואו נשיר תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט בלי לקפוא מקור רק קצת זבל מים וגם אור אפונה וגזר ישבו בתוך מחבט ויחד עם בטטה רצו להיות לבד אך שוד ושבר מישהו גפרור מדליק ושמן מכל עבר זה לא מצחיק תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט מבלי לקפוא מקור רק קצת שמש מים וגם אור תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט מבלי לקפוא מקור רק קצת זבל מים וגם אור גם אור

chany

New member
אני גם כתבתי שיר לאחיינית שלי על

חתונה במקרר. אני צריכה לחפש אותו לשהכניס אותו לפורום. הפעם שיר צנוע.

יו אהבתי את השיר שלךךךך

תנו לגדול בשקט!!!!!!

Mוניk

New member
חחחחחח שיר טופ אוגי../images/Emo140.gif

בדרך לתבור הלכתי לבדי מאחורי שמעתי קול פרסה הפנתי את ראשי ראיתי לידי בחור צעיר רכוב על גב סוסה שאל לאן ילדה ענתי להרים והוא אותי על סוסתו הרים שאל לאן ילדה ענתי להרים והוא אותי על סוסתו הרים פזמון ומאז נגלה לי רז כי שבמשעול דהר את לבבי שבר ומאז נגלה לי רז כי שבמשעול דהר את לבבי שבר דהרנו להרים כרוח סערה אך אפלה כיסתה גם הר גם גיא לפתע נעצר וסח לי נערה כעת חוזר אני אל עדרי חכי אשובה נא למחרת שנית ונעלם בדהרה פראית ומאז נגלה לי רז כי שבמשעול דהר את לבבי שבר ומאז נגלה לי רז כי שבמשעול דהר את לבבי שבר לה לה לה לה חחחחחחחחחחח אוגי אחלה שיר לאאאאאאא שיוווווו וואלה זכרתי תמילים מוניק

למעלה