שיר-יש לי שאלה אלייך:

teen17

New member
שיר-יש לי שאלה אלייך:

היי שיר. מה המצב? הכול בסדר? דבר ראשון נחמד לראות שיש בנות שאוהבות כלי רכב. דבר שני רציתי לשאול אותך, יש לך במקרה פיג´ו 306 איקס אס איי???? ואם לא אז איזה אוטו יש לך? גל, מחכה בקוצר רוח לטסט.

B.M.F

New member
יש לה 306XSI

אבל בצבע הלא נכון ועם שתי דלתות מיותרות לדעתי
יכול להיות שהבחנתי בדפיקה באחת מפינות הרכב .. ?

sronis

New member
BMF תמיד יש לך תלונות.

הצבע של האוטו הזה לא מתאים, פה יש יותר מדי דלתות, הפנסים לא יפים מספיק, פה יש סריטה, שם חסר מנוע של S16 וגיר שישה הילוכים... רק תלונות יש לך...
רוני, אולי גיר ומנוע מתאים אין לי, אבל לפחות האוטו שלי בצבע הנכון ועם מספר דלתות מתאים...

B.M.F

New member
תשמע, אני מסתכל על דברים אחרת

כנראה.. אבל כנראה בשבילה זה מספיק וזה טוב - אז אחלה. בשבילי זה לא מספיק - אם כבר יש בסיס מצויין כזה אני לא אוכל שלא לפרפקט אותו.

sronis

New member
לא חוכמה להגיד לא מספיק טוב

נו, גם אני מעדיף גיר ומנוע של GTI, אז מה? לא תמיד מקבלים את מה שרוצים. אין את הכסף להשקיע בזה כרגע, ובכל מקרה זה בטוח לא השיפור הראשון שאני אעשה. אז בינתיים, מה שיש לי זה בטוח מספיק, ואני בטוח לחלוטין שאם מה שהיה לשיר לא היה מספיק לה, אז היא הייתה משנה דברים עד שזה יתאים לה. (ולא בהכרח שיפור הרכב). סה"כ אני מאמין שאם לנהגת כמו שיר שעברה קורסים והכשרות למיניהן, ה- XSI מספיקה בתור מכונית מהנה, אז מי אני, שהניסיון שלי כולל בקושי קריאת הרבה כתבות בעיתונים ובאינטרנט וקורס עלוב באלטרנתיבי (ויסלח לי דני G, הקורס אכן מאוד שימושי אך לנהיגה ספורטיבית זה ודאי לא מספיק), שאשפר את הרכב שלי, כשאני בקושי מנצל חצי ממה שהוא מסוגל לעשות רוב הזמן? רוני

B.M.F

New member
טוב, טוב ..

נגיד ש.. למרות שאני בטוח שהיא לא היית מתנגדת ללוטוס אליז. מה הקשר ל"זה מספיק" או לא ?! מספיק גם לאכול לחם ומים ולא לצאת למסעדות.

© DrorZi

New member
תרשה לי לענות

הצבע לא רע, יש מספיק צבעים גרועים מזה. אולי השלוש דלתות נראה קצת יותר טוב אבל אותנו (שיר ואני) מעניין איך האוטו מתנהג ולא איך הוא נראה וחוץ מזה החמש דלתות הרבה יותר פרקטי. וכן בגלל נהג מטומטם יש מכה לאורך הצד לא של הנהג יטופל שבוע הבה.
דרור זי, מאלף אריות

teen17

New member
תן פרטים על האוטו שלה:

איזה יד היא? כמה קילומטרז´ היא עשתה? איזה שנתון הוא? מה דעתה על האוטו? שווה קנייה? גל.

© DrorZi

New member
פרטים

שנת 95. הרכב לא למכירה כך שהנתונים לא משנים (אם אתה מתעקש ראשונה/70K) לרכב שלדת ההנעה הקדמית הטובה ביותר נכון לשנת 95 ואחת מהטובות גם נכון להיום. הרכב מהנה מאוד לנהיגה (והמילה מאוד ממעיטה מערך ההנאה) הגה מעולה, עד היום לא נתקלתי בהגה טוב יותר. שיפורים ? ברקסים כמו של הקליאו ספורט יתקבלו בברכה, קצת יותר כוח למנוע היה גם יכול לעשות יותר שמח. אבל אילו דברים קטנים. הרכב מעולה.
דרור זי, מאלף אריות (פעם שניה כי היתה התלהבות גדולה
)

B.M.F

New member
לרוני שנכנס לדלת פתוחה תמיד ../images/Emo13.gif

כמו שדרור ציין - חסר כח. אמנם אמרתי שכנראה בשביל בעלת הרכב החסודה זה מספיק אבל הבעתי את דעתי. הרכב פשוט מצויין, אבל לדעתי יש לו מקרה קלאסי של תת-כח ולכן אני רוצה להוסיף כח - ואני לא מתכוון לכח מהסוג שיש לאוטו שלך אלא לכח מהסוג שיש למנוע ה-GTI ומן הסתם אם כבר אני מחליף מנוע אז כבר את הגיר ביחד, אולי אפילו עם יחסי העברה קרובים. אבל שוב, זה רק אני .. וכנראה גם היחיד כאן

sronis

New member
כבר אמרתי שאם היה לי כסף מיותר

הייתי עושה זאת, ואולי אפילו יותר (כמובן שזה לא בא על חשבון קורס נהיגה מתקדמת אמיתי), אבל במגבלות הללו, אינני חושב שמה שיש לי לא יספיק לי או אפילו לך, בתור חסרי הניסיון שאנחנו. (ואל תטען שיש לך המון ניסיון, אני סמוך ובטוח שאין לך כמו שהיית רוצה שיהיה לך). אני באמת ובתמים חושב שבזמן הקרוב ואולי אפילו הרחוק עדיין לא אלמד איך להשתמש בכל הכוח שיש לרכב שלי, אפילו שהוא לא אימפרזה טורבו או קליאו ספורט או איביזה ספורט מבחינת כוח. אתה באמת חושב שכל אלו שקונים מכוניות כאלו ומשפרים אותן בטירוף באמת משתמשים בכל מה שהם שיפרו? אני מאמין שרק חלק קטן מסוגלים לעשות זאת. רובם פשוט רוצים שהרכב שלהם יהיה יותר מהיר בפתיחות. רוני, קצת יותר מ-9 שניות למאה קמ"ש, וזה ממש מספיק לי בינתיים

B.M.F

New member
כרגיל אתה מגזים ..

לא התכוונתי לשפר בטירוף זה בטוח - להשאיר אותו אטמוספרי זה ברור. ותפסיק לקחת אישית כל דבר - אתה לא רוצה ? בלאש ! מישהו מוכן לארגן לו סיבוב ב-GTI שירגיש את ההבדלים באופי המנוע ?

© DrorZi

New member
חברה, אתם מוציאים דברים מהקשרם ../images/Emo70.gif

אני אמרתי שיותר כוח יהיה יותר כיף לא אמרתי שחסר כח
ל BMW 318 חסר כח (בטח אם היא אוטומטית) לפזו XSI יש מספיק כח למשוך אותה יפה מאוד עד 180 רצוף ומספיק כח למשוך החוצה מסיבובים כמו שצריך. זה פשוט שהשלדה הזו וההגה הזה כלכך מחוננים שזה כמו לשים את סטיבן הוקינק בשנה א להנדסה.
דרור זי, גם לאפסילון לא היה מזיק עוד 40 כ"ס.

B.M.F

New member
המשפט האחרון שלך

הוא למעשה מה שאני חושב בתמציתיות.

be_roo

New member
אם יורשה לי להתערב...

פיייי, דיון שלם עלי, ואני בכלל עבדתי. אז את הפרטים היבשים כבר קיבלתם. BMF, על הצבע ומספר הדלתות לא היתה לי שליטה, את האוטו ירשתי מאמא שלי, שאצלה 4-5 דלתות זה חובה, אחרת לא נוח להכניס קניות (גוועלד
). הצבע הכסוף הוא אסטטי, סולידי, ונוח לטיפול (לא רואים את הלכלוך
), מה לעשות, שיקולים של הורים. מענין ויכוח כח המנוע, כמו שדרור ניסה להסביר, לא חסר
למנוע כח בשביל להפיק ממנו נהיגה נכונה ומהנה, לצאת כמו שצריך מסיבוב, או להאיץ חזק ב-3 כדי להתחמק מאיזה קרציה שמאלנית. הביטוי היחידי לעובדה שלא מדובר במנוע מאוד חזק ביחס למכונית ספורטיבית, הוא שזה לא רכב לפתיחות. דבר שלי לא מפריע בכלל. בעניין השיפורים. יש לי וידוי קטן (תתכוננו): אני לא אוהבת מכוניות
ואחרי שנרגעתם, אני כן אוהבת נהיגה. ההבחנה בין הדברים היא מה שמביאה אותי להתעלם מכל פן השיפורים. לי לא משנה אם מכונית היא חזקה, או גוזרת. אני לא משננת הספקי מנוע ונתוני האצות. אותי מעניין אם אני נוהגת ברכב מסויים ונהנת או לא. חד וחלק. יצא לי לנהוג על מכוניות חזקות ויוקרתיות ללא שניה אחת של הנאה, לעומת זאת, אם תשים אותי ב-XSI שלי אחרי נהיגה אגרסיבית תראה חיוך דבילי מרוח על הפרצוף. לכן מה שחשוב לי זה להגיע בהילוך רביעי לסיבוב, לבלום, להוריד עם גז ביניים לשני, לסובב חצי הגה במכה, לחזור לגז, לפתוח הגה ולצאת בשאגה. אם האוטו מאפשר לי את זה, הכל בסדר. אם כבר שיפורים, אז להתחיל בבלמים, מתלים, רתמות, ורק אחרי כן לעבור למנוע, אם בכלל. SI
שיר, שיהקה כל היום ולא הבינה למה

למעלה