אבישי יוסיאן
New member
שיר ישן.. חייב עזרה
שלום יש איה שיר אחד משנות התשעים שאני מחפש כבר הרבה זמן זאלתי המון אנשים אבל הם לא הצליחו לעזור לי אני מקווה מאד שתוכלו לעזור לי אני לא זוכר שום מילה מהשיר.. המנגינה מהשיר מתנגנת לי בראש אבל אני לא יוכל להעביר אותה אלייכם...
אבל..... אני זוכר את הקליפ של השיר.... אנסה לתאר אותו ומקווה שתוכלו להזכר במשהו כזה... אז ככה... בתחילת הקליפ רואים ברז של מים על רקע שחור שמתחיל לטפטף טיפות לאט לאט ואז יורדים עם הטיפות למטה ורואים אדם <שהוא שר את השיר> שיושב על כיסא נראה לי על רקע ורוד ומסביבו מתחילים אנשים לעבור ...ובאיזה שהוא שלב מישהו מתחיל לקשור אותו.. כלומר מעביר חבל סביבו ואז עוד מישהו בא עם טייפ כזה מאחוריו ומתחיל להקליט אותו ... ואז מתחתיו עולה כזאת רקדנית בטן ורוקדת שם... זה מה שאני זוכר .. זה שיר דיי ישן... אבל אם בשירים ישנים עסקינן נראה לי <ואני מקווה> שאתם הכתובת הנכונה...זה הרדיו הטוב ביותר עם השדרנים המצונים ביותר שאני מקווה שיוכלו לעזור לי אני מחפש כבר דיי הרבה זמן את השיר... תודה רבה מראש! אבישי
שלום יש איה שיר אחד משנות התשעים שאני מחפש כבר הרבה זמן זאלתי המון אנשים אבל הם לא הצליחו לעזור לי אני מקווה מאד שתוכלו לעזור לי אני לא זוכר שום מילה מהשיר.. המנגינה מהשיר מתנגנת לי בראש אבל אני לא יוכל להעביר אותה אלייכם...