שיר יפה@!!!%#@%

juicy lips

New member
שיר יפה@!!!%#@%

היי מה המצב פיפולים? אני די חדשה פה אבל אני אתאקלם לי כבר חח..!! צ'מעו אני כתבתי שיר הרבה יותר יפה משל הילדה הזאת! תקראו ותגידו מה דעתכם! לשחקני מיכאלה מוקדש השיר נתחיל ברענן ששמו הוא ניר... רענן משחק בתור נחש רציני ורע שמעשה קשה בסדרה לו קרה- "אחותו" מיכאלה נכנסה לקומה ארוכה ובשביל רענן הייתה זו מכה... מפני שבזמן שהייתה בקומה האישה מזימותיו הסתבכו בצורה קשה- את אסי הכניס הוא לתמונה ובגיא המשיך לבגוד בכל עת ועונה סיבך בשקרים ומזימות את אסי הטובה וכל ההתחזות של אסי נגמרה בסיפור אהבה גילי חולה במחלה מסתורית וצריכה דיאליזה... ובכל העניינים של גילי מטפלת עליזה על העט של "דיגיפן" נגה יובל וגיא עובדים אך בכסף רענן וגרשון הפושע חומדים, גרשון זה סיפור כבר שונה יותר מכל השאר מפני שכאשר התאהב משה בדורין בו הוא גער ולבסוף גרשון לא השלים עם אהבתם ולכן סיפור חייו של משה על ידי גרשון תם... נעבור עתה למשפחת אקריש הנכבדת שבה יסמין בספא עובדת לבן היא לא מרשה להתקרב לביתה אך מיה החלה להתאהב בבן זה עתה... מיה הסתבכה עם בולמיה וסמים ובעזרת בן תצא היא מבעיותיה תוך כמה ימים ובכן, על כל שחקני הסדרה סיפרתי לכם... ואני מקווה מאוד שהשיר נגע ללבכם!! דרך אגב- כל הזמן אמרתם מה עם החקירה של זוהר--> מחר פותחים אותה מחדש! סוף סוף הגיע הזמן ווי איזה מותח נהיה בזמן האחרון!!! נ.ב- איזה כיףףףףףףףףףף לאלה שהיו במפגש מעריצים אני כל כך רציתי גם :( יאללה ביי תגיבו

וואו../images/Emo99.gifתגיד יש לך איזה...

שיר מדהים
על אפרת כהן המושלמת
בבקשה תנסה לכתוב עליה שיר.. שיהיה מושלם כמוה

למעלה