שיר: יכול להתחיל.

שיר: יכול להתחיל. אני יכול להתחיל עם הרבה בחורות.
אני אוהב ליצור קשרים חומריים שלמים.
אתה יכול להאמין לי שלא גנבתי.
מה אתה אוהב לעשות בזמן הפנוי?
אני מאד אוהב את עובדת ההשמה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רוצה להיות שייך
פילוסוף רוחני333 יקר,
שומעת כמה עובדת ההשמה היתה מאוד משמעותית עבורך, אולי כמו סלע איתן שאפשר להישען עליו, להיתמך.. ואולי עכשיו נשאר בור, שלמרות כל הניסיונות שלך, לא מצליח להתמלא..
הרצון שלך בקשרים חומריים, קשרים שאפשר לשתף בתחביבים, אולי מעיד יותר מהכל על הצורך להיות שייך.. ואולי לפעמים אתה מרגיש צורך להזכיר לעצמך שאתה יכול להיות בקשר זוגי כמו בני גילך..
מזמינה אותך להמשיך לכתוב לנו שירים על עולמך הפנימי..
שלך,
מתנדבת סה"ר

אבל אני כבר שייך
תוכלו להבין שיש לי קשרים חומריים וגם רוחניים, העניין שלא תמיד אני מצליח לבטא את זה. החומר גם לא כל כך חשוב, אני אדם רוחני. אהבתי את עובדת ההשמה באופן מאד רוחני בזמן שהפסיכולוג הארור שטיפל בי חשב שזה חומרני כי הוא חומרני בעצמו. אני מנסה לשפר את החברה ואני נלחם. אני גם לא כל כך אוהב לדבר על קשרים חומריים ובכלל על דברים חומריים כי אני אדם רוחני ועדין, וזה מוסיף על הקושי לבטא את הצלחותיי החומריות בחברה. אני חושב שלא מכבדים אותי משתי סיבות עיקריות: כי אני נלחם על הכבוד וכי אני מתייחס אחרת לדיבור עם אנשים: באופן פילוסופי. אם אומרים להאמין לנו, לא צריך לשקר.
&nbsp

אני מנסה לשפר את העולם ואת החברה
בעזרת פילוסופיה ורוחניות, בעיקר להתעניין רגשית בתחביבים של חברים, ולהגיד שיאמינו לי במקום לשקר כדי למנוע אי הבנות ולדבר יותר ברור וביעילות אסרטיבית. יצרתי קשר חומרי שלם עם 3 בחורות, לא קשר טוב אבל בסדר. זה לא מה שחשוב.

וכמו שכתבתי, אולי אני לא צריך להילחם
כי אני שמח, אבל קשה לא להילחם באנשים. אנשים טיפשים. ואולי וכנראה, נהייתי תוקפני מדי בגלל המלחמות עם העולם הפגום הזה, ואצטרך לחזור להיות עדין כמו בעבר כשכולם אהבו אותי.

למעלה