שיר יומי 2

Flash_Gordon

New member
שיר יומי 2

Queen- White Queen (As it Began) So sad her eyes smiling dark eyes So sad her eyes as it began On such a breathless night as this Upon my brow the lightest kiss I walked alone And all around the air did sway My lady soon will stir this way In sorrow known The white queen walks And the night grows pale Stars of lovingness in her hair Heeding unheard pleading one word So sad my eyes she cannot see How did thee fare what have thee seen The mother of the willow green I call her name And `neath her window have I stayed I loved the footsteps that she made And when she came White queen how my heart did ache And dry my lips no word would make So still I wait My goddess hear my darkest fear I speak too late It`s for evermore that I wait Dear friend goodbye No tears in my eyes So sad it ends as it began

JOE KALIBER

New member
נו באמת

נראה לי דיי אידיוטי שעכשיו כל אחד יתחיל לעשות שיר יומי קורט התחיל עם זה שקורט ימשיך ומילא לכתוב שיר אחד אבל שניים??? דיי טיפשי

epitaph

New member
יש בזה משהו

כשאומרים שיר יומי אז מתכוונים לשיר אחד ביום...

חולוני

New member
די עם זה..

עם כל אהבתי לקווין, פינת שיר יומי בפורום מוזיקה לא נראה דבר ממש מתאים. הגענו לכאן לדבר על מוזיקה, לא לקרוא שירים, בשביל דברים כאלה יש פורום שטויות או לא יודע מה, רק לא כאן. תודה.

JOE KALIBER

New member
זה כבר בולשיט

כי כאן זה הדווקא המקום המילים זה החלק מהמוזיקה מה שכן זה אידיוטי שעכשיו כל אחד יתחיל לעשות את זה

wiz

New member
אני חושב

שבכלל לכתוב שיר יומי זה אידיוטי... גם ככה אני לא קראתי אף פעם את השירים, וגם לא זכור לי שמישהו הגיב על זה... זאת סתם דרך להוציא את השיעמום כנראה...

a_duck

New member
הפעם אני מסכים איתך...

מי שרוצה לקרוא שירים שיפתח את הספר של הדיסק או שיחפש באינטרנט...

חולוני

New member
מה זה יתן לך שתרשום פה ליריקסים ?

זה ממש טיפשי.. בא לך לקרוא ליריקסים ? סבבה, לך לאתר של ליריקסים ותהנה. זה סתם דוחק הודעות חשובות ודיונים על מוזיקה אחורה.

JOE KALIBER

New member
זהו....

שעד עכשיו קורט כתב שיר ביום שיר אחד וזהועכשיו עוד אנשים עושים את זה וזה כבר אידיוטי שיר אחד ביום זה נורמלי לגמרה אל תגיד שלא

a_duck

New member
עכשיו חשבתי על משהו...

אני יכול לעשות שיר כל שבוע שיסכם את ההודעות שנכתבו באותו שבוע...ואני גם אנסה לא להעליב אנשים...למרות שזה תפקיד יותר מתאים למנהלים לעשות את זה...

.Metal_F

New member
אלוהים די כבר...!

בנאדם אחד אמר את זה. הבנו. למה לכתוב את אותה ההודעה עשר פעמים רק בניסוח אחר? זה בדיוק אותו דבר...!

למעלה