שיר חמודה...

shira^

New member
שיר חמודה...

ביקשת שאקרא ואכן אצתי רצתי למה שכתבת. אומנם אני עייפה לקרוא את כל מה שכתבתם ביומיים שלא ביקרתי כאן. אבל, רציתי שתדעי שהצלחת לרגש אותי והדעה שלי יותר התחזקה-- וביננו { המאפיה החיפאית מוכנה להעביר אותך עם כל החפצים למקום חדש פרטי ושקט ) חשבי על זה ילדה מתוקה. חיבוק ענקי כזה חזק ועוטף ממני

..שיר..

New member
../images/Emo51.gif שירה מתוקה הצלחת

גם את לרגש אותי עם ים האיכפתיות והרצון הטוב ללא גבול ותודה תודה למאפיה מבטיחה לחשוב על זה בכובד ראש רק לא היום כי אני מותשת מהתוכניות
, ואני עוד יזכיר לכם את זה המאפיה החיפאית המתוקים שלי ו.. שירה
וכן הצלחת להצחיק אותי שיר

shira^

New member
שיר.. כלום לא בוער קחי את הזמן שלך

להחלטות. אני מבטיחה להירתם לעזרה ...ובקשר לצחוק שהצלחתי לסחוט ממך את רואה שאפשר גם אחרת? הכל מותר בפרופורציות הנכונות (וביננו יזכיר= אזכיר...)אוףף שוב אני. איך את קוראת לי? המורה לדקדוק?

..שיר..

New member
../images/Emo39.gif מה קרה נבהלת מעבודת

הסבלות
אל תדאגו עד שזה יגיע יקח קצת זמן המוןןןןן תודה וכן אפשר היה גם אחרת אבל עם כל הצחוקים ה
היה מזה עצוב ו.. אני ימשיך לקרא לך המורה לדיקדוק
אז
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo41.gif אם את כאן תעני לי צריכה

אותך בדחיפות חיבוקקק שיר

מיכל@ל

New member
זהו הא ?

יש צאט נגמר הפורום...
אם אתן מעלות דברים מענינים בקשר לאימוץ [כמו התכנית היום וכו],תעשו טובה ותכתבו בפורום כמה מילים כדי שכולנו נהנה
יאללה,בסדר ?

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif בסדר מיכלוש אבל..

יש דברים שאם נכתוב כאן בפורום אז יחשבו שירדנו מהפסים
אז אפרופו כדי לשמור על שפיות עדיף שנשתף רק בדברים השפויים לא מדי פעם נשתף בתקצירי חוסר שפיות ועיפות של השעות הקטנות ? אבל גם אני בעד שיכתבו בפורום כי עוד כמה לילות כאלה ללא שינה ואני נרדמת בעמידה אוהבת את כולכם משפחתי היקרה
שיר

למעלה