שיר חזק - רוצה תגובות!!!!!!!

King_E

New member
שיר חזק - רוצה תגובות!!!!!!!

אם אתם רוצים לראות איך זה הולך פחות או יותר אז תשמעו ברקע את Nas-Ether לא אשתוק הפעם/קינג איליה בית א´ על מי אני רושם - בלילה הוא ער בבוקר יושן ואם מישהו קיבל מכות - אני יודע מי אשם תמיד מחפש אק-שן - רוצה לשבור למישהו שן כל הזמן אותו סיפור זה כבר מתחיל להתיישן ואני לא מתרשם - מזה שאתה מעשן כמו חלום שמתגשם - אצה סיוט שיתגשם חי ונושם - אבל אתה לא בנאדם שמישהו הולך מכות - צועק עוד לא ראינו דם לא נופל מסדאם - וכל אלה כמוך - אני נגדם שונא בדם כל מטומטם שרוצה להיות כמוהם ואיתם יא בן זונה!!!! - חושב שאתה מלך השכונה עוד לא הבנת ת´קטע - אני יצייר לך תמונה אני חלש אתה חזק - אז צריך לתת לי בוקס מחפש לך בחורה שקונה בגדים בפוקס תקרא לי קוקס-ינל קרא לי טמבל קרא לי הומו אתה כלב! ואיך אומרים? - "כל כלב ביג´י יומו" אתה בהמה - כל מה שאתה מבין זה אלימות עושה למישהו את המוות - לא פלא הוא רוצה למות הייתי מתחלף איתך אם הייתה לי הזדמנות יעשה לך ת´מוות - עד שאתה תרצה למות פזמון: (אני) אומר הכל בטעם (לא) אך לא אשתוק הפעם (אש-) תשמע אותי כמו רעם (-תוק) אתה תרגיש ת´זעם!!!! בית ב´ על מה אני כותב - זה משהו שיוצא לי מהלב אני בבית במחשב - הוא בגינה יושב עם חברים שלו מסתובב - עושה מה שהוא אוהב מחפש מישהו עליו להתלהב - לגרום לו עוד כאב אם אין לו כסף הוא גונב - אם יש מכות הוא מתערב מתחיל איתי כדי להראות שהוא גב - ת´חברים לא לאכזב הולך ברחוב מסתכל אחורה מרגיש שהוא אחריי עוקב כמה שאני מנסה ללכת - אותי הוא לא עוזב אז הבייתה מתעכב - אמא שואלת מה קרה אני אומר שלא לקחתי את הדרך הקצרה אני מצאתי לי צרה - למרות שלא חיפשתי לא מאמין על המקום שבו ת´אף שלי הכנסתי מישהו חטף שם מכות - אני מרגיש אני הרבצתי כמו אם בחורה שם תאנס - אני מרגיש אני אנסתי אם הייתה לי הזדמנות - ת´הזדמנות שלי פספסתי בזה שלא עשיתי כלום את המצפון שלי הרסתי עכשיו תפסתי - אולי בכלל לא היה לי מה לעשות מצד שני אולי גם לא רציתי לנסות אני בורח לא שוכח לחלום לוקח - לא יכול לישון אם הטיפוס הזה ימות - אני יחייך ראשון פזמון: (אני) אומר הכל בטעם (לא) אך לא אשתוק הפעם (אש-) תשמע אותי כמו רעם אתה תרגיש ת´זעם!!!! בית ג´ הפעם לא אשתוק - אני מדבר עליך שמוק נטפל לחלש - לוקח סוכריה מתינוק מרגיש בתוך צינוק - אפילו לא מסוגל לצעוק אבל בראש אני מדמיין במו ידיי אותך לחנוק עליך רק לירוק שאתה נופל - מקווה שלא תקום אני לא אמרתי כלום - אתה אומר לי שתוק מחפש כל סיבה בשביל שתוכל מכות לדפוק זה מכל הירוק - למה אני לא בשוק? אמרת לי לשתוק - אז הפסקתי לדבר אך לא עוד - אני לא סותם ת´פה שלי יותר מי שחושב שהוא יכול להשתיק אותי - טועה היופ אני מספר פה את כל מה שאני רואה שמת לי רגל ונפלתי - בגללך אני הושפלתי הלב שלי דפק מהר - בגלל שאני נבהלתי אני סבלתי - כל מה שעשית לי כל מה שעברתי ואני בכלל אפילו באזור שלך לא גרתי אנחנו בכלל לא מכירים - מי אתה? מה אתה? אז עברתי לידך והבאת לי בעיטה אתה חושב שאתה גבר - אני חושב שאתה חרא להעיף אותם מהעולם - כמו להוריד ת´ניאגרה פזמון: (אני) אומר הכל בטעם (לא) אך לא אשתוק הפעם (אש-) תשמע אותי כמו רעם (-תוק) אתה תרגיש ת´זעם!!!! - סוף - לפי דעתי הבית האחרון יצא פחות טוב יכול להיות שאני ישנה את השיר פה ושם בהמשך אז תגיבו!!!!!!!!

multi

New member
אני יתיחס רק לכיוון והמסר

זה נראה כאילו ש"אתה" עומד להחזיר "לו" או לגרום לו להפסיק וכל זה אבל זה לא בא. כאילו שחסר סוף שאתה מנצח או משהו כזה אבל אתה לא מגיע לזה, אתה חוזר להתחלה כמו פה למשל : בגללך אני הושפלתי הלב שלי דפק מהר - בגלל שאני נבהלתי אני סבלתי - כל מה שעשית לי כל מה שעברתי ואני בכלל אפילו באזור שלך לא גרתי אנחנו בכלל לא מכירים - מי אתה? מה אתה? אז עברתי לידך והבאת לי בעיטה אתה חושב שאתה גבר - אני חושב שאתה חרא להעיף אותם מהעולם - כמו להוריד ת´ניאגרה אז תחשוב עלזה

King_E

New member
השיר מדבר על.......

"ערסים" רק בלי להזכיר את המילה "ערס" ניסיתי לספר בשיר את ההתנהגות שלהם והמעשים שלהם וסיפרתי גם על חוויות שאני חוויתי מהם במעורפל ועל דברים שאני רואה שקוראים לאנשים אחרים שלא מסוגלים להחזיר להם ומה שהסוף אומר שצריך כאילו להעיף אותם מהעולם אבל זה לא אפשרי בגלל זה אין פה את התחושה של הניצחון.... חבל....... אני קיוויתי שיבינו לבד שזה על ערסים.... כנראה שזה לא הלך.....

multi

New member
בטח שהבנתי, רעיון טוב, אבל חסר לי

מסר יותר ברור בסוף

double M

New member
אני כמעט ולא קורא ליריקסים....

וגם את זה לא קראתי. התחלתי ואחרי משפט אחד הפסקתי. יושן? יושן? איזה עילגות, באמת. מביך.....

double M

New member
אוי ואבוי רחמנא ליצלן....

אומרים ישן ולא יושן. טעויות כאלו עושות לי בחילה.....

double M

New member
ואם כבר טעויות לשוניות בראפ....

שמתם לב שלסאב יש די הרבה טעויות מביכות? הנה כמה שנזכרתי בהן עכשיו: יוצא לי אש מהעט-יוצאת לי אש מהעט אני מהבית ספר הישן-אני מבית הספר הישן שוב פעם מסקינטייפ...-עוד פעם מסקינטייפ... (וכדי שירמי לא ייתעצבן: אני יודע שהמשפט האחרון הוא של הצל ולא של סאב) שרשרו טעויות. סתם כי משעמם לי.....

DJ$upreme

New member
אפשר לקרוא לזה טעויות ואפשר-המצאות

וחידושי לשון. מי יתווכח היום עם אלו שהמציאו את השורש "ח.ש.ג.ז."? בכל מקרה, אני עד היום שואל את עצמי מה זה "מסע מפורך".

DoubleD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח..מסע מפורך... הרסת אותי! ה-"ביצפר" ´וכאלה´ זה נסיון (כושל?) לעשות סלנג (ציוני?:) חדש.. ושוב..
Be GooD. |נשיכה|DouBle-D-

RunNGun

New member
Attention Please!!!!

אחלה שיר, אהבתי את הקטע של האנטי-ערסים (למרות שבהתחלה חשבתי שזה על מישהו אישית לפי הדרך שאתה מכוון, כאילו מישהו עשה לך משהו). אם הפזמון ילך כמו שהוא ילך, זה מזכיר לי קצת (שום דבר אישי) את Nas - Ether, עם ה-I Will Not Lose.... "...אתה כלב! ואיך אומרים ´כל כלב ביג´י יומו´..."-אהבתי!!! אם לקצר, אחלה שיר (אגב בכלל אם יש משהו שאני מת עליו זה הקדשות בשירים, בין אם טוב ובין אם רע). רק תמשיך לתפוס תאוצה אחי אבישי

dresta

New member
נראה לי..

שחטפת הרבה מכות כשהיית קטן נכון KING-E?

ק ר ח

New member
אין לי כח לפרט אבל

אהבתי נורא שיר מאד חמוד עם מסר ברור ובוטה בדיוק איך שאני אוהב!

למעלה