שיר חדש

שיר חדש

החלפתי נושא לבקשת הצופים
וזה קטע די קצר שכתבתי ממש הלילה הנה זה בא ישבתי מול המחברת התחלתי לירשום ולזרום קיץ 2001 ואחת דביק ולח כמו גיהנום שם דבר לא זז ואף אחד לא לומד מזגן פוול ספיד על קירור עובד ממקלחת למקלחת מכנסיים נדבקים לת´חת מעביר את השעות ממין את הדקות מסדר אותם אחת לאחת כמו בירה במקרר שותה צ´ילל אווט ראסטות עפות במאורר חושב מה לעשות אבל מפסיק מיד אין כבר כח למח מצלצל לי הנייד מהצד השני זאת עינת או דנה אני מנסה להיזכר מגרד את הבנדנה "כן בסדר נשמה ניפגש באחת" מה השעה בכלל ,למי בכלל אכפת אין סיבה לרוץ ואין סיבה להיתעורר קיץ 2001 יושב חושב ומשתחרר (אני גם יביא שירים שלמים אבל זה כרע בשביל ההתחלה) ודרך אגב אין לי איסייקיו

double M

New member
כמו השיר הקודם....

ממש נחמד, רואים שיש כישרון. מתן, שמחכה לעוד שירים

zeus.

New member
גם לי יש שיר איזה יופי לי..........

שיר יפה יפה יפה אבל יש תחרות קבל מה לי יש להציע אז ככה זה הולך: בהתחלה הגיע החופש הגדול אז אני קפצתי באושר כמו חרגול כל לילה מסיבה אחרת ובבוקר אקמול ריקודים טראנסים שתיה אלכוהול טיולים בלי סוף בהרים ועל החוף מתרוצצים מהדרום עד לצפון מסתכלים על הנוף בהמשך התחיל להיות חם כמו במידבר אז החלטתי להיות בבית איפה שקר החלטתי שפרק הטיולים ניגמר כי מול הטלויזיה והמאורר הרגשתי פשוט נהדר ועכשיו שהחופש חלף עבר יש לי רק להגיד שהיה פצמר לצאוור וזה כל מה שיש לי על החופש הזה לומר

למעלה