שיר חדש

elinor carter

New member
שיר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יצא שיר חדש ה' שיר כזה שווה קוראים לו: INCONSOLABLE המילים: I try to sleep, yeah But the clock is stuck on thoughts of you and me A thousand more regrets unraveling, ohh If you were here right now, I swear, I'd tell you this CHORUS: Baby I don't want to waste another day Keeping it inside it's killing me Cause all i ever want, it comes right down to u I'm wishing i could find the words to say' Baby i would tell you every time you leave I'm inconsolable I climb the walls I can see the edge but I can't take the fall, no. I'm never right ??? So I cannot make the call Maybe 'cause I know you'll always be with me In the possibilities מי שרוצה אני אשלח לה...

frackit

New member
=]]]]]]]]]]]]]

אלינוווור כשאת מתחברת למסנג'ר שלחי לי אותו פליייז!!! דייי מתי הוא יוצא!?

../images/Emo27.gif השיר להורדה ../images/Emo70.gif

הנה הקישור לשיר החדש של הבאקסטריט בויז , שלפי דעתי הוא ממש יפה
קבלו אותו
backstreet boys תלחצו על המילה וקבלו את האתר להורדת השיר
תהנו ותתאהבו

lidor love lee

New member
אעהאעהאעהאעה../images/Emo99.gif

איזה שיר מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Shiri from the block

Active member
איזה שיר מושלם!!!! יואוווווווווווווו יפייפה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Eti No Name

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo14.gif

מדההההההההההההההההההההים אמא אמא אמא אמא אמא אמא שיהיה באיכות טובה!!
יאו יאו יאווווווווווו אני מתההההההההההה

Eti No Name

New member
קבלי אותה ../images/Emo14.gif

בלתי נינן לניחום [נשמע גרוע בעברית.. בקיצור, שאי אפשר לנחם אותו] [ניק:] אני סוגר את הדלת כמו פעמים רבות פעמים רבות לפני כן מרגיש כמו בסצינה ב"רצפת בית המשפט" [יש מצב שזה סרט/תכנית?:O] רוצה לתת לך ללכת בלי שתוציאי מילה [בריאן:] אני מנסה לישון, יה אבל השעון עצר במחשבות עליך ועליי עוד אלף חרטות לא נחשפים אם היית כאן עכשיו, אני נשבע הייתי אומר לך את זה: [כולם:] פזמון: בייבי, אני לא רוצה לבזבז עוד יום זה הורג אותי לשמור את זה בפנים כי כל מה שאי פעם רציתי, איכשהו מגיע אליך אני מתפלל שאני אוכל למצוא את המילים להגיד בייבי, אני אגיד לך כל פעם שתעזבי אי אפשר לנחם אותי [אלכס
:] אני מטפס על הקירות אני רוצה את הקצה אבל אני לא אוכל ליפול, לא אפעם לא כתבתי את המספר אז אני לא יכול לטלפן אולי כי אני יודע שתמיד תהיי איתי עם האפשרויות פזמון: בייבי... [האווי:] האם ידעת, בייבי, שאני לא רוצה לבזבז עוד יום אחד? הלוואי ואמצא את המילים להגיד בייבי, אני אגיד לך כל פעם שתעזבי אי אפשר לנחם אותי... [ועד לפה בנתיים יש.
]

dianasur

New member
רצפת בית המשפט=רצפת חדר העריכה

cutting room flour"" יותר הגיוני לא? שיר גדול!! יאללה מתי הם חוזרים ובגדול..?!

למעלה