שיר חדש

Teo Toriatt

New member
שיר חדש ../images/Emo13.gif

כן כן, Queen מוציאים שיר חדש.... OK אז זה לא בדיוק Queen זה QPR אבל זה הכי קרוב שיש היום. ב1 בדצמבר (שבת) יום האיידס הבינ"ל יצא השיר Say It's not True להורדה חינם ברשת. למי שהיה בהופעות בסיבוב האחרון או שיש לו את ROTC מכיר את הגרסה הפשוטה של רוג'ר לבד ששר את השיר בלויוי גטרה אקוסטית בלבד. לפי בריאן באתר שלו השיר עבר עיבוד אחר לגמרי ויש בו הרבה גיטרות :) (כן כן - הוא מדבר ברבים גיטרות לא גיטרה - כיאה לבנאדם שלא יודע לנגן על פחות משלוש גיטרות במקביל) יהיה מעניין לשמוע מה עשו לשיר הזה שלדעתי עומד במסורת שירי רוג'ר - מילים קיטשיות וצפויות, בלי עומק ומלודיקה בנאלית. יהיה מעניין לשמוע את שלושתם שרים את זה ולראות אם הצליחו לשפר את השיר שבבסיס לא היה משהו. בכל מקרה תתכוננו להוריד את השיר בשבת - כמו שאמרתי - חינם וחוקי, כמו שמוזיקה צריכה להיות.

כל הכבוד!

אני מאוד אוהב את השיר הזה - הודות לביצוע המדהים של רוג'ר בהופעה וכמובן השיר עצמו, שכמו תמיד רוג'ר עושה את העבודה ומראה איזה מוזיקאי ענק הוא. אני מאוד אשמח לשמוע את הביצוע החדש!

khammel

New member
השגת אותי...

זה רק אני, או שאנחנו ה"זקנים" מתלהבים קצת יותר מה"צעירים"?
אכן שיר בנאלי, אבל זה לא צריך להפריע לשום דבר. כל עוד לא תהיה כאן נפילה רבתית מבחינת איכות המוזיקה, אני מוכנה לקבל כל מה שהם מקליטים. במיוחד אם יש על זה גיטרות. ברבים. לגבי חינם וחוקי... צעד אמיץ ראשון מצד קווין ואני שמחה לראות אותו. השאלה המתבקשת זה אם הם ילכו עם זה עד הסוף או שיישארו ממוסחרים.

Teo Toriatt

New member
מממממ

כן אנחנו יותר מתלהבים כי כבר ראינו ושמענו כמעט את כל מה שיש - אז דברים חדשים זו סיבה למסיבה. לגבי איכות המוזיקה - הייתי סומך על ידידינו בריאן שלדבריו ישב עד 6 בבוקר באולפן והפרפסקציוניזם שלו שאיכות המוזיקה תהיה גבוהה - כם אם לא בדיוק שיר שהוא יצירת מופת - בטוח שמושקע. האמת הבעיה שלי עם השיר מתחילה עם הקרדיט - על עטיפת הסינגל מופיע Queen - לא QPR ולא Queen + Paul Rodgers פשוט QUEEN - ועם השמות של שלושתם. לטעמי זה ממש מוגזם. לגבי אם הם ישארו ממוסחרים? נו באמת - זו לא שאלה - ברור שכן.

khammel

New member
איך ידעתי שזה מה שתגיד...

מוגזם? כמו המחיר של ה-SuperBMG? (אוקיי. זה נושא לדיון בפורום אחר...) בכל מקרה, כל מה שאני צריכה לדעת ממך זה מאי או יולי ובאיזו עיר/מדינה
(מי אמר וומבלי ולא קיבל?)

khammel

New member
הנה זה מגיע!

יהיה ניתן להוריד את השיר בערך בשעה 10 של אנגליה (12 בצהריים אצלנו)

למעלה