שיר חדש שלי

QixAss

New member
שיר חדש שלי

תשמעו אנשים אני קיקסאס aka דניאל מם מן עבדתי בימים האחרונים ממש מלא כל השיעור במקום ללמוד מה עשיתי? עבדתי על השיר החדש שלי. ואתם יודעים למה? אז ככה... אני יודע שזה עדיין לא משהו, ואני אשמח לקבל ביקורת עדינה אבל בבקשה אל תקטלו... קוראים לשיר "חץ פגע בי". הנה הליריקס, בקרוב גם ההקלטה. הייתי כל כך לבד, כמו כלב שאף אחד לא מלטף ביד ולא מוציא לטיול, ואז יום אחד כמו מכת ברק בלי להתכונן כמעט, פתאום הייתי שבוי. החיוך שלך, אותי לקח, מהעולם שלח, למקומות ששכחתי בדיוק כשנשברתי, כשתקווה לא הייתה בי כשכבר לא האמנתי, פתאום את באת. לקחת לי את היד, כמו עיוור הובלת מהחשכה הרמת במדרגות אל החמה ואז פתאום עזבת, נפלתי בלי מצנח אותי בחזרה השלכת לאדמה הקרה הבלוז והיין רפאו אותי, הם יכולים לרפא גם אותך כשחץ פגע בי בלב היכה בי לבד נשארתי וכלום לא עזר לי רק הבלוז והיין רפאו אותי הם יכולים לרפא גם אותך הקצב פותח את הכאב מנצח משחרר את הנשמה יש לי לב שבור וכבד דפוק שתיתי ים אולי אגם מאז שהורדת עלי את המים ושלחת לביוב אני אין לי בכלל בעיות שתיה רק שהכוס התרוקנה ואין לי מה לשתות הולך לבר לשתות על מר גורלי אין לי אהבה היא עלתה על מטוס אז ברמן תן לי וודקה תן לי בירה תן לי ג'ים בים תן לי אוזו תן לי יין תן לי ג' בי. שב שוב לזרועותיו של הבלוז מטפס על הבר שר שיר עצוב איך לא הכרת אותה עוד שהייתי איתה הייתה חדה כמו תער רכה כמו תפילה אני הייתי כלב היום אני סמרטוט ריצפה איך היא אותי שטפה אותי תלתה אותי זרקה. אז ברמן שפוך עוד כוס, אל תגיד -די, אתה שפוך את הבעיות הכי גבוהות אני פותר הכי נמוך. הבלוז והיין רפאו אותי, הם יכולים לרפא גם אותך כשחץ פגע בי בלב היכה בי לבד נשארתי וכלום לא עזר לי רק הבלוז והיין רפאו אותי הם יכולים לרפא גם אותך הקצב פותח את הכאב מנצח משחרר את הנשמה פעם הייתה לי אהבה פעם היה עלי אור, שום צעד לא לוקח חזרה- ממשיך קדימה. פעם אתה על הר ופעם בתהום ככה זה בן אדם, ככה זה בן של אמא. מתוך הקשיים נטפס לכוכבים, אלו חרוזים של אמת לא מתפשרת, כי אין אחרת, צריך ללכת עם הלב, לסבול כאב, מה שלא הורג מעצב. בחיים צועד בדד, ישר ולא לצד, קם בכל בוקר חדש עם שיר נחמד, לא עצרו אותי שוטרים ולא טילים מבגדאד, אז לב שבור? – דיכאון עושה לי חג, אני מוזג לי עוד כוסית, שם תקליט, מתבונן מסביב, ומרגיש מאושר רק בגלל שאני מרגיש.

lr333

New member
נחמד להתחלה

אבל אם אתה סתם אומר ואתה כותב כבר הרבה זמן אז שיר לא משהו

חרא

מה זה אמור להיות??? שווואה איפה החרוזים, איפה הזרימה... בעעעע מה זה הפיזמון המפגר האלה? והמילים משמאממות חוץ מזה... תקשיב טוב אתה צריך לעבוד על הלירקסה שלך חזק חזק בינתיים זה זבל לפורום שרית חדד

מה זה אמור להביע?

וואי זה שיר שלך? מוזר, כי יש לי אותו כבר די הרבה זמן מוקלט על גבי דיסק שקוראים לו "חלוצי החלל"- מכירים משו כזה?

lr333

New member
נראה לי שאתה טועה

כי אני לא זוכר שיר של חלוצי החלל שקוראים לו פגע בי חץ

אוקיי

אז הנה שיר שלי שנקרא "אחד הורג אחר" ילדים מסונוורים מאש ורימונים תינוקות חולמים להיות כמו גיבורים ממסך הבד אך המסך ירד פתאום אתה לא חזק כבר מכדור של מג. בעיני החיילים שם שזוחלים, שיכולים רק להרוג ולרצפה צמודים- אין דבר יותר שנוא מהשנאה לא טוב למות! בשביל מה? בטלוויזיה הם חדים ותמיד כל כך צודקים, עם ארבע יועצים תמיד יש מה להגיד אך בחדרי חדרים הם נופלים למשבר ואז אתה רואה מה הם חושבים באמת, ´סתכל לתוך עיניי, לשנינו אותו דם, את שנינו יקברו בסוף אותו דבר בוא נשאר שכנים ולא אויבים כי אין דבר יותר חשוב יותר מהחיים. ´סתכל לתוך עיניי – מה אתה רואה? אני אותו דבר את מי אתה שונא? אחד הורג אחר ועוד בשם האל ואיש בחליפה על הכפתור לוחץ אנחנו נולדים בשר לתותחים והם מוכרים טילים – מוכרים עוד מלחמה בבית ספר מלמדים על גיבורים מתים על ציונות איזו שטות רק השקלים מדברים. אני אישית לא מפחד מהעולם, העולם צריך לפחד ממני, כי אני בנאדם. מאז שנולדנו, הולדנו שנאה, זרענו בכדור הארץ גזענות, האל נתן לנו את הדת, כדי שתהיה אחדות עולמית, אך הדת נשכחת בגלל חמדנות, וכל פוליטיקאי שעולה מיד שוכח, את כל הבולשיט, שדחף לי לראש ובמקום התחלה חדשה, אני פוגש את הסוף. בטלוויזיה מציגים את עמי, כפרמיטיבי אני לא אומר שהוא נאיבי, אבל כשמקפחים אותו הוא הופך אגרסיבי ופוגע באנשים הלא נכונים. יהודים וערבים חיים על שנאה הפוליטיקה, מחלה שבגללה העם לא יתאחד ובדרך הזו כולנו נחזור למקור, מקור שלי ושלך,מי שלא תהיה- בסוף תגמור באדמה. ´סתכל לתוך עיניי – מה אתה רואה? אני אותו דבר את מי אתה שונא? אחד הורג אחר ועוד בשם האל ואיש בחליפה על הכפתור לוחץ אנחנו נולדים בשר לתותחים והם מוכרים טילים – מוכרים עוד מלחמה בבית ספר מלמדים על גיבורים מתים על ציונות איזו שטות רק השקלים מדברים. מדינה של אלוהים, שיפוט של אלוהים והם יושבים עם מפות שם, נובחים ונושכים, מסמנים גבולות וצבאות שולחים, הפכתם את המדינה לסרט קאובואים. דם שופך דם שופך דם, אמהות בוכות, במלחמה אין מנצחים יש רק לוויות, פעם הקורבן, פעם הגורם ובינתיים כל הבית קברות מתמלא – ´סתכל לתוך עיניי, אל תקרא לי עם, אתה לא השופט ואדם זה רק אדם, ילדים מתים, הם לא נהיים קדושים מקסימום שם קטן במצבה ענקית. ´סתכל לתוך עיניי – מה אתה רואה? אני אותו דבר את מי אתה שונא? אחד הורג אחר ועוד בשם האל ואיש בחליפה על הכפתור לוחץ אנחנו נולדים בשר לתותחים והם מוכרים טילים – מוכרים עוד מלחמה בבית ספר מלמדים על גיבורים מתים על ציונות איזו שטות רק השקלים מדברים

גילדורי

New member
באותה הזדמנות

שיר חדש שלי: wake up call שיר ראשון שזה דיס על להקה שנקראת דאבל או זירו (מולטי תעביר להם) אני גם מכיר אותם, והם עצבנו אותי בשיר שלהם שנקרא haifa people וזהו...הביט די חרא, כי לא הייתה לי ברירה וזהו...תורידו, תהנו (לא בטוח).

BIGO-G

New member
טעון שיפור

rockninja

New member
ממך ציפיתי ליותר

אבל קבל ח"ח למרות שאין לי מושג מה זה אומר כמו ע"ע

MחושגZ

New member
חיזוק חיובי (לפי מה שאני יודע)

ע"ע= עיין ערך בור! כסיל! אוויל!

DJ JuVi

New member
רק שתדע שע"ע זה....

עיין ערך. באנציקלופדיה.... למי שמכיר :))

Kashmar

New member
../images/Emo18.gifמה אתה עושה צחוק...../images/Emo18.gif

שיר עלוב
בלי כלום, מילים אתה מוציא מהתחת ואתה עוד יושב בנחת. תתבייש!
איפה החרוזים?!

למעלה