שיר חדש ל...

i love gina

New member
שיר חדש ל...

מייסי גריי. שיר חביב למדי... בלדה יותר. הוא נקרא she ain't right for you ולמי ששמע את Up! של שאנייה בגרסה הכחולה (המזרחית) יכול לשמוע שהמנגינה הקטנה בפזמון די זהה לזו של השנייה... הייתי מעיז לומר אפילו העתקה.

14מתן

New member
אני לא אוהב אותה...

אבל היא נורא מצחיקה אותי חיייייייייייי

i love gina

New member
מצחיקה, היא מאד, indeed

מיותר לומר, אך אומר בכל זאת, שאני עושה חיקוי מעולה שלה, שממוטט כל אחד ששומע אותו מצחוק...
(כמה שאני צנוע... אבל באמת!) אבל בתחלס אין לי שום דבר נגדה, היא דווקא זמרת די טובה, כאילו, עושה מוזיקה די טובה, בעיקר בתחילת דרכה, באבלום השני קצת הרבה פחות אבל אומרים שעכשיו עם השלישי היא חזרה לשורשי האלבום הראשון... נקווה כך. (בינתיים אין קנייה של הדיסק השלישי באופק, אין דאגה... אולי צריבה תבוא בחשבון...)

יש גם שיר חדש לTick

לא שמתי לב איך קוראים לשיר אבל הוא הסתפר ונראה יותר מסודר חחח

i love gina

New member
באמת????

איזה יופי... can't wait to see it!!!!!! הוא הסתפר באמת? ממש קצר, כאילו קוצים??? איזה יופי... מעניין איזה שיר זה.... ההימור שלי.... אמממ..... suga mama אולי???

yanivtr

New member
הוא הסתפר???????

לולולולןולולולולולולולולולולולולולולו
סוף סוףףףףףף אני הולך לחפש כמה תמונות

i love gina

New member
אה, כמובן... brand new jones

כנסו לביקורת שלי על הדיסק הזה שלו, כתבתי שזה יהיה הסינגל השני... איך שכחתי..... שיר טוב מאד.... ויניב- עכשיו אולי תשקול רכישה? (כזכור לך אמרת שתקנה אם הוא מסתפר, אתה עומד במילה??
)

ועיR

New member
השיר הראשון שלו היה סתמי כזה...

אתם לא חושבים??
בקשר למייסי גריי, שיר נחמד.. היא די מפחידה...

i love gina

New member
למה סתמי? דווקא מאד אהבתי....

ובקשר למייסי גריי, אני מתחיל ממש לאהוב את השיר... בכלל, שמתי סתם את הדיסק השני שלה במערכת ושמעתי אותו, ופתאום זה קרה, מה שקרה עם הדיסק של מדונה music. את שניהם חיבבתי אבל לאחר שלא כל כך אהבתי אחרי כמה זמן הזנחתי להרבה הרבה זמן, ואז פתאום אחרי שנה-שנתיים, אני פתאום מאוהב!!! מיותר להגיד שמיוזיק הוא עכשיו אחד מהאלבום הכי חביבים עליי באוסף, יחד עם ריי אוף לייט שלה, ועכשיו ה- 'איד' של מייסי גריי עומד להצטרף אני חושב... פתאום גיליתי בו צדדים שלא ראיתי מקודם, ועכשיו אני הרבה יותר מעריך את מייסי כאומנת מאשר פעם..... יו, מי יודע, אולי אפילו אני יקנה את הדיסק החדש, ולא יצרוב???

i love gina

New member
אה, אגב, תאחלו לי בהצלחה...

אני ניגש מחר לתיאוריה... נקווה לטובה.....

i love gina

New member
עברתי!!!!!!!!!!!!!!

איזה אושר איזה שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תיאוריה ראשונה, ועברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומסכנים האנשים שם... ריאתי כאלה שניגשו לבחינה החמישית ונכשלו... מסכנים.. והיו כאלה שיצאו חצי בוכים עם 5 טעויות.... מסכנים גם כן.... אבל למי אכפת? עברתי!!!!!!! עעעעעעבבבבבררררתתתייי!!!!!!!!!!! טוב, אני קצת מגזים, אבל אני עדין מאושר....
עכשיו, הדבר היחיד שיעשה את היום טוב יותר, זה טומב רידר 6... אמן תהיה בחנות.... אמן אמן אמן.... חמסה חמסה חמסה....

למעלה