שיר חדש להורדה.

נחמד לאללה

כאילו לא את כל המילים הבנתי, הזמרת בסדר כזאת, אבל לא יודעת זה בסדר כזה.

multi

New member
אני מדכים עם כמה פה

הפיזמון הורס הראפר השני הרבה יותר טוב הביט יפה אבל השירה חלשה מדיי בקשר למילים, אני לא זוכר :)

KEiN

New member
ליריקס!

(אנחנו בעיקרון גם עושים ראפ, אבל ביחוד מפיקים שמנסים להוציא הפקות [ביטים] בלי שיגנבו) אינסטרומנטל: ווירטועוז & נימי (עוז) כבלי המודעות שכובלים אותנו לאן הגענו יותר נכון לאיזה חור נפלנו אנו עברנו לרקיע התפתחנו אך עדיין נתקענו בזכרון כבול מיהרנו נותרנו אבולולציונית באותה רמה מטרות או לא להיות זאת השאלה הגענו עד הלום אך נשארנו בלי שום כוונה נסנו על נפשנו עם טיפה לא טהורה משערי הצדק לעבר החומה ירדנו מדרגה ראשונה עד לשורה האחרונה ממלאים את הכניסה מההתחלה עד יציאה נמצאה האבדה טמונה בלב הסערה תוהו וכאוס השתנה ונוצרה משמעות חדשה now כבר נרמסה ועליה נבנתה היא כבר שונתה והתרכבה והנה לכם the facts of life של הדור הבא פזמון: (ארנון ויוליה) למד מהעבר תחיה את ההווה תצעד אל העתיד עם כוונות ולא רובה למד מהעבר תחיה את ההווה תצעד אל העתיד עם כוונות ולא רובה הא, יו! (נמרוד) מסתבר ש365 24 7 העם חייל אני בצבע קבע! מייחסים יותר מידיי חשיבות לצבע כדרך טבע כל חוליה חלשה שורפת אמנת ג´נבה עוד שר מפוקפק עוד מנהיג ברברי הופך יום בחיי לעוד סרט דקומנטרי על כל מה שסובב אותי ועל כל היקר לי שמע לי, סופר תcasualties לטרור-רע לי מסתבר שהכל נמצא {אה} בזווית של השקפה נמצאה האבדה תשים תראש בקערה של החיים כי הפנסים שמאירים באדום הם צבועים מסמאים נמאס מסיפורים טובעים ברחמים, עצור! זקוף גב בלע מספרים ספוגים בדם אני יודע זה כואב אם לא נעצור לבכות על כל פגיעה שבעקב שים לב! האור שבקצה לא נכבה רק מהבהב פזמון: (ארנון ויוליה) למד מהעבר תחיה את ההווה תצעד אל העתיד עם כוונות ולא רובה למד מהעבר תחיה את ההווה תצעד אל העתיד עם כוונות ולא רובה

ליריקס טוב לפי דעתי ...

עכשיו שמעתי את השיר וקראתי את הליריקס באותו זמן, וזה יפה אבל רק האיכות טיפה מפריעה, וחבל... ואני יודעת שלא לכל אחד יש כסף להשקיע באיכות, ואולי זה בגלל המיקרופון, כי המיקרופון הוא כמעט הדבר הכי קובע בהקלטה... יש מלא מיקרופונים זולים שאפשר להקליט איתם מצויין
זהו

volatile

New member
אם אתם רוצים להקליט באולפן איכותי

במחיר סביר (לא 1000 שקל). צרו איתי קשר, אולפן מקצועי לחלוטין ליד כפר סבא. ד"א לכל המשמיצים הפזמון דווקא נחמד לדעתי, והביט ממש טוב. פלג.

nYnlike

New member
בלי להעליב או משהו....

אבל לדעתי הזמרת ממש זייפנית והפזמון מאוד עלוב ללא השקעה ועוז זה ששר ראשון אני חושב הוא ממש לא יודע לשיר הוא בולע את כל המילים ואין לו קול ברור הוא ממש לא מובן ובלי קשר לאיכות מתוך 10 הייתי נותן 3 הכל מאהבה אל תעלבו

VirtuOz

New member
סה"כ שיר ראשון והקלטה ביתית

שיר ראשון שלנו, עבדנו הרבההה... זמן על השיר הזה אז אולי מבחינת איכות הוא לא יצא משהו יכול להיות ששמירת הmp3 הורידה את האיכות והשליחה גם הורידה את האיכות כי בעקרון אני שומע את המקור אצלי בבבית וזה באיכות טובה אבל עזבו אני לא מדבר על זה.... סה"כ זאת הקלטה ביתית ולכל מי שמדבר על להלקיט באולפן אז ככה: אתם מדברים פה על דבר שולי ביותר "איכות השיר" לנו כרגע אין תקציב בשביל להקליט באולפן, אז אנחנו עושים את המקס שאנחנו יכולים כדי שהשיר ישמע ב"איכות" לנו כרגע מה שמשנה זה לא איכות השיר אלא שאנשים ידעו שאנחנו קיימים ויכירו את המילים... שלב הבא אחרי זה, אולי להקליט באולפן!

למעלה