שיר חדש להורדה.

omritoto

New member
תיכול לעלות עוד שירים?

במיוחד אני צריך של מסיקה ושל כלא 6 תודה אחי!

מזכיר את הסגנון של סאב

לא באותה רמה אהבתי את "האור שבקצה לא נכבה רק מההב"

DJ$upreme

New member
מה יהיה עם ההקלטות האיומות האלה?

אני לא מדבר על השיר, אני לא אתייחס אליו בכלל - כי איך אפשר. הקלטות שירה ברמה נמוכה, מיקס איום, אין הקפדה על דיקציה. פשוט חבל - אנשים יוצאים רע-רע-רע בלי שנדע אפילו אם הם טובים או רעים. פשוט חבל.

da^Lord

New member
בכל זאת.. זו הקלטה ביתית

אתם לא מצפים שהקלטות מושקעות מאולפנים רציניים יופצו ככה בפורום, נכון? למעט מקרים מיוחדים. במיוחד לא כאלה ששילמו עליהם הרבה כסף .

DJ$upreme

New member
מה זה הקלטות מושקעות מאולפנים?

זו שטות גמורה. כנס ל -MP3.COM, אתה לא תמצא שם דברים ברמת ההקלטה הנמוכה הזו. אמנים צעירים שבאמת מאמינים באמנות שלהם, חייבים להשקיע בה זמן, מחשבה וגם - מה לעשות - כסף, ולא מספיק לחרטט משהו במיקרופון ביתי אם אתם רוצים שמישהו בכלל יתייחס אליכם ברצינות. להכנס ליאגה או למי שלא יהיה ולהוריד קטע סביר לא צריך לעלות יותר מ1000-2000 שקל, וזה אומר גג 400 דולר, כלום כסף במונחים של הקלטות. מי שלא יכול להביא את האמנות שלו לרמת הרצינות המינימלית הזו, עדיף שלא יקליט עדיין ויתמקד בפריסטיילים והופעות. תקליטו סקיצות בכיף אבל אל תפרסמו את זה כ"שיר חדש" ובעצם אל תפרסמו את זה בכלל, זה רק יגרום לכם נזק כי אתם נשמעים פשוט רע. ו

Bracker Bracker

New member
אני חושב ש...

אפשר להגיע בהקלטה ביתית לרמה סבירה פשוט גם את זה צריך לדעת לעשות

KEiN

New member
../images/Emo46.gif בולשיט, פשוט בולשיט

בתור זה ששר את הקטע השני בשיר, הייתי שם! (שלא כמוך- או שכנראה יש לך צפיה עליונה על דברים) וראיתי מה קרה שם , ועדיין אין לי זכות לשפוט את האמנים ששרו איתי באותו מקום. לא כולנו עסקנים כמוך- ולא לכולנו יש 1000-2000 שקל להוציא על הקלטה. בעצם אתה מציע בכך שלא נילך למסיבות, נקנה כרטיסיה לאוטובוס, נילך לבלות יותר מ8 חודשים (מה שנקרא היפוטוטי ופאתטי!)- אז כן- אנחנו לא יכולים להביא את ה´אומנות´ שלנו לרמה של שיר שהוקלט באולפן, ואנחנו כן מנסים להתמקד בפריסטיילים והופעות, אבל אם אנחנו רוצים שלפחות סכום מינימלי של אנשים יכיר את המילים בהופעה (באופן חלקי) אנחנו חייבים לפרסם משהו מוקלט חייבים! (אישית לא הצמדנו סכין לגרונו של דה-לורד בזמן שפירסם את השיר). לא פירסמנו את זה כשיר חדש... אתה בטוח ששמעת את השיר עד סוף? בלי להיכנס בו ישר בדעות קדומות? כי זמן, אהבה והנאה השקענו עד אין סוף!

DJ$upreme

New member
לא בדיוק

וההערה שלי לא מיועדת דווקא אליכם אלא לכל ציבור מפרסמי השירים כאן. הקלות הבלתי נסבלת של הקלטת שירי היפהופ היא פשוט, אה, בלתי נסבלת. לא צריך לדעת לשיר, לנגן, או אפילו לכתוב ממש. מספיק מיקרופון של 20 שקל וסאונדבלאסטר. למה לא שומעים סקיצות ברמה כל כך בסיסית ברוק או במזרחי? למה אנשים חושבים שסשן של שעה מול המחשב מצדיק פרסום של שיר כ"שיר חדש"? אנשים שרוצים שיקחו אותם ברצינות לא צריכים להוציא החוצה כל נסיון בוסרי להקלטה, אם הם יעשו ככה הם יוציאו את עצמם רע. קח למשל את כלא 6, או את השבט, או את שבא"ב ז"ל, ויש עוד דוגמאות: האם פעם שמעת סקיצה כל כך גרועה ובסיסית מבחינה טכנית שלהם מסתובבת בחוץ? כי אני לא.

da^Lord

New member
אני כן!!!!!

ותאמין לי שיש דברים שלהם, של כולם (כלא 6,השבט,שבא"ב..) שהם מתחרטים שעשו בכלל. הם מתפדחים מזה עד מוות.. בדיעבד חושבים שלא היו צריכים להעביר את זה באינטרנט. באותה תקופה לא היו השירים ככה בפורום, שירים עברו מאחד לאחד . ובכלל הפורום נועד בשביל זה, לשלוח סקיצות, לקבל תגובות, ללמוד מהם ולהשתפר, זה לא רדיו פה.. הרמה הגבוהה,הסטנדרטים הגבוהים הם באמצעי התקשורת שמעבר לקהילה הקטנה שלנו. ותזכור כמו שתמיד אמרנו, נותנים הזדמנות לכולם.. מתוך אם מתוך 10 יימצא כשרון 1 זה יהיה טוב, ועדיף לסבול את השאר כדי לגלות את האחד הזה. בקשר לשיר הנוכחי, אני אהבתי את הפזמון, הבית השני ממש ממש מעולה לדעתי, אחלה הפקה. בית ראשון מעט חלש, ובהתייחס להקלטה ביתית האיכות מצוינת.

D.O.D

New member
מה שאתה אומר מראה על חוסר רצינות

כי אם היית אוהב את המוזיקה באמת, והיה חשוב לך לעשות מוזיקה ולהוציא את המילים או את האומנות שלך אז היית משקיע הרבה יותר. זה בעצם מה שסופרים אומר תקן אותי אם אני טועה עסקן

KEiN

New member
לא, עכשיו אתה מתבלבל בין

מוזיקת פופ (סאב) לראפ מחתרתי, אותי אישית השיר סיפק (עד שכמובן ירדתם שלא השקענו בו) לפחות שעתיים בביט, לפחות שעתיים בהקלטה, ועריכה שעה! (המיקרופון עלה 200 שקל-אבל קיבלתי אותו בחינם)! כאילו, בגלל שזה שיר מוקלט בבית אתם ישר בוחרים את כל מה שלא יצא טוב ונכנסים בנו? תקשיב להפקה, למילים, למה שאנחנו כן שולטים בו... סופרים? אתה באמת השוות אותנו לכלא6 ושבאב (שברור שיש להם יותר נסיון)

volatile

New member
אז מה שאתה רוצה להגיד זה שהשקעתם

5 שעות בשיר, זה ממש קצת... ואני למרות שאהבתי את השיר בכלליות מציע שתשקיעו קצת יותר.

KEiN

New member
5 לעריכה והקלטה

מה עם מילים? זה לא מילים בשקל...

DJ$upreme

New member
עכשיו אני ממש מזועזע

שעתים להפקה, שעתיים להקלטות, ושעה לעריכה?? כמי שהיה מעורב בהפקות שונות, לא שמעתי עוד בחיים על הפקה של חמש שעות. וככל שהציוד גרוע יותר והנסיון קטן יותר, צריך יותר זמן על ההפקה. למשל, כל שיר - כל שיר - שהוקלט אצל מומי ומעורב בו ראפר, לקח לפחות חמש שעות רק להקליט שירות - מינימום. שלא לדבר על זה שיש כאן שני ראפרים ומישהו ששר פזמון (לא בסולם). עריכה, קומפילציה, סאונד, ברירת טייקים - כל זה לוקח לפחות עוד חמש שש שעות, מיקס עוד כמה, וזה בלי ההפקה המוזיקלית עצמה שלא שווה התייחסות אפילו אם היא לא יושבת על המחשב איזה שבוע לשמיעות חוזרות. אז אם מדובר באיזה אחר צהריים של סבבה שבו הוצאתם שיר, אני באמת ממליץ לא להוציא את זה החוצה. ודאלורד, זה שהם מתחרטים על דברים שיצאו, זה לא אומר שהם ברמה הזו. זה לא אומר שהם לא עברו מינימום אולפן (ואני לא מדבר על הקלטות לייב) . ואם כן, אז אני אישית עדיין לא שמעתי את הדברים האלה ואני בסביבה לא פחות ממך.

למעלה