שיר חדש לבוקס קאר!!! frick מי שר את זה???????.. טום? איזה קול מפחיד!
I ilbe182ebli New member 22/12/02 #2 מצאתי משו בקאזה.. frickyou.com משום מה לא נראה לי שזה זה... אבל לא מצתיא עוד משו.. זה עכשיו מוריד.. נבדוק מזה בעוד כמה דקות..
מצאתי משו בקאזה.. frickyou.com משום מה לא נראה לי שזה זה... אבל לא מצתיא עוד משו.. זה עכשיו מוריד.. נבדוק מזה בעוד כמה דקות..
I ilbe182ebli New member 22/12/02 #3 אה... מצאתי.. זה כן השיר הזה אבל משום מה... זה לא טום שר שם!!! בטוח שזה השיר הנכון...? רשום לי : www.mp3.com/frick www.frickyou.com כל מיני דברים כאלו...
אה... מצאתי.. זה כן השיר הזה אבל משום מה... זה לא טום שר שם!!! בטוח שזה השיר הנכון...? רשום לי : www.mp3.com/frick www.frickyou.com כל מיני דברים כאלו...
H HotPants New member 28/12/02 #5 אההה זה להקה שקוראים לה פריק שמפיצה את השירים שלה בקאזה וכדי שיורידו מהם הם רושמים שזה בוקסקאר..מכיר את השיטות האלה.
אההה זה להקה שקוראים לה פריק שמפיצה את השירים שלה בקאזה וכדי שיורידו מהם הם רושמים שזה בוקסקאר..מכיר את השיטות האלה.
L lulita182 New member 28/12/02 #4 מה באמת? מתי יצא להם שיר חדש? באיזה דיסק?... זה בטוח לא יצא בבוקס קאר רייסר כי יש לי אותו ואין שם שום שיר כזה... מה זה? מצונזר או משהו?
מה באמת? מתי יצא להם שיר חדש? באיזה דיסק?... זה בטוח לא יצא בבוקס קאר רייסר כי יש לי אותו ואין שם שום שיר כזה... מה זה? מצונזר או משהו?