אם כל הדיסק הולך להיות ככה, זה הולך להיות משעשע. סלש מעצבן. זה נשמע כאילו הבית הראשון והשלישי זה חזרה (מבורכת מאוד) לסגנון של סלים שיידי, והשני נשמע כאילו חתכו אותו מתוך אנקור. והvoice-overים של דרה שם סתם מעצבנים
שהבית הראשון אמינם בכלל לא אמור לשיר... אפשר גם לשמוע אותו עושה את הקול של דרה.. לדעתי הבית הראשון זה של דרה הוא גם נותן לו אינטרדקשין לפני שמתחיל הבית... לדעתי הבית הראשון של דרה, הבית השני של אמ, והבית השלישי גם צריך להיות של דרה... אני אומר את זה כי הוא עשה את זה פעם... הוא עושה שיר שר את כל הביתים כדי לראות איך זה נשמע... ואז הם משנים את זה אחרי זה ומכניסים את הראפ של מי שזה הבית שלו.. במקרה הזה DRE...
ממש לא אהבתי :X ציפיתי ליותר. אבל לכו תדעו.. [צריך לתת לשיר הזה יותר מצ'אנס אחד בשביל לאהוב אותו] לא אהבתי שהכל בתוך הכל הוא לא נקי בצורה מציקה. הוא גם לא קליט בכלל.. תודה על הקישור עדיין מתרגשת כאילו אמא שלי ילדה לי אחות חחח :]
דרה ממש הציק לי. הבתים ככה ככה, פלוס מינוס, אבל דרה הרס, ככה שאני מורידה את זה. הפזמון עיצבן אותי זה נשמע כמו איזה שיר רע של ריהאנה, והשיר בכללי נשמע מת, חסר בו משהו. קיוויתי ליותר :S