שיר חדש במייספיס...

ש י ר ה 4

New member
../images/Emo204.gifכמו שזה היה...(../images/Emo35.gif)

למה הוא מוכר לי? אחרי שקראתי כאן כמה תגובות נגד "אפרת החדשה", אני חושבת שאתם צריכים להיות פחות "מקובעים" או "מרובעים" על האלבום הראשון של אפרת. גם אם לא אהבתם את השירים החדשים ששוחררו לרדיו ובמייספייס, אפשר להביע את זה בקצת יותר נחמדוּת :\ אני למשל, לא אהבתי את "לראות את האור". הלחן וכל האווירה שבשיר לא לטעמי, אבל על פי שני השירים האחרים שהיא שחררה במייספייס, לדעתי, הכיוון שהיא בחרה הוא מעולה. חוצמזה, זו המוסיקה שלה, לא שלכם. וכמו כל אמן [או בימינו רוב האמנים...], היא עושה מה שטוב לה, מה שנותן לו חופש, משחרר אותה... היא לא עובדת על פי הכללים שהקהל שלה מכתיב לה, ככה נראה לי לפחות. אז לכל אלבום יש את היחודיות שלו (לטוב ולרע...), ותשפטו אותו אחרי שתשמעו את כולו.

SHEILLA

New member
אני אישית לא נגד אפרת החדשה,

היא מקסימה,נהדרת,זמרת מדהימה ואני מאוד מקווה שהאלבום החדש עם הייחודיות שלו, להפך, אבל העיבודים לשירים נשמעים מוזר ולא טבעי לאפרת, וזה "מקלקל" אותה מעט, כי כולם יודעים כמה היא נפלאה על הבמה ומה הקול האמיתי שלה, העיבודים לדעתי נשמעים פלסטיקיים.

SHEILLA

New member
*שלו יצליח.

וזה לא שכל השירים נשמעים זוועה, הם טובים, אבל יש עיבודים קטנים שדיי הורסים. |עכשיו באמת אשתוק:)|

hilali1

New member
היא שרה אותו בהופעה של אריק ברמן בזמנו

הוא גם כתב את המילים..

grace00

New member
תשמעי

אנחנו, אני לפחות, לא מקובעת על האלבום הראשון והמוצלח של אפרת. אני לא נגד ההתחדשות הזאת, ואני לא שופטת את ה-כל כי עוד לא שמעתי את כל האלבום. אבל אנחנו, חלקינו, פשוט קצת מאוכזבים, קצת עצובים, זה לא אומר שאנחנו לא אוהבים את אפרת. אני אוהבת את אפרת ואני חושבת שהיא זמרת מוכשרת מאוד, פשוט חבל לי קצת על השינוי אני בעד שינויים, אבל פשוט עד כה השינוי שהיא לקחה טיפה איכזב אותי. אולי אחרי שאשמע את האלבום הרגשתי תשתפר, ואולי לא. בכל אופן אני תמיד איחלתי ומאחלת לה בהצלחה. תביני שאנחנו לא מרובעים, אנחנו פשוט קצת מאוכזבים. לדעתי. יאללה ביי חם לי.

Sweet berries

New member
למה נמחק לי התוכן.

לא עד כדי כך גרוע, אבל כשהשוותי את זה לגרסא הראשונה זה נראה לי נוראי. אני מקשיבה לשיר. העיבוד נסבל. טוב, הוא חמוד, אתם יודעים, אבל לא ממש מתאים לשיר. וכשהגיעו המילים זה נעשה נורא יותר, כיוון שהן נשמעות פשוט רע. ואז ניסיתי לנחם את עצמי בכך שהעיבוד לא עד כדי כך גרוע וזה, וכשלרגע הסתכלתי על הגרסא הישנה הבנתי עד כמה היא טובה. מצטערת \:

Shir FGS

New member
אני אתך.

היה לי מן פרצוף של WTF?! כששמעתי את 'כמו שזה היה' החדש. כי ממש אהבתי אאת הגרסא הישנה.

let it fall 91

New member
לגמרי.

המקורי היה כל כך יפה.. גם כל ה"אה אה" בין הפזמון לבית.. ואוף עכשיו זה כזה מוזר ובחיים לא נשכח לה את שינוי המילים הזה באמצע החיים.P:

למעלה