שיר חדששש!

PowerPuff-Girl

New member
שיר חדששש!

אנשייים! קודם כל באמת מזל טוב על הפורום זה באמת היה נחוץ פה!! שמעתם / ראיתם את הקליפ החדש של לינקין פארק עם עוד איזה להקה? זה ממש שיר טוב למרות שהוא לא ממש בסגנון שלהם וגם צ´סטר לא שר שם, רק מייק! בקיצור מי שעוד לא ראה באמטיוי 2 יש הרבה ואמרו לי גם שברגיל יש אז תנסו... שווה!

lp2002

New member
אחי

שמח שאתה פה כן שמעתי את השיר החדש points of authority ואת השיר החדש חדש עם הרכב הדי גיי זה שהופיעו איתם באם טי וי מיוזיק אוורד שיר גדול

PowerPuff-Girl

New member
לי יש

לי יש אמטיוי 2 וזה הערוץ הכי גאוני בעולם! לכל מי שמתלבט בין יס לדיגיטל שיבחר יס רק בגלל זה! יש שם פשוט הכל חוץ מפופ זה ממש מעולה! דרך אגב למישהו באמת יש את הדיסק הישן שלהם? לי אין אבל יש לי כמה שירים משם שהורדתי ויש כמה דברים שהורדתי וזה מוזר כי זה נגיד in the end עם מילים אחרים או מוזיקה אחרת לא זוכרת דברים מוזרים כנראה מאיזשהו דמו או משהו...

™chester

New member
אין להם in the end עם מילים אחרות

יש לי את הדיסק הישן שלהם (על אמ פי 3 כמובן) אם מישהו רוצה את הרשימה של השירים שם: And One Carousel Part of me High Voltage - אני ממליץ להוריד את הרמיקס, לא הגרסה הרגילה Technique - קטע מעבר, אל תורידו אותו Step up בקשר למה שאמרת שיש איזה in the end עם מילים אחרות, אז אין כזה דבר, יש מה שנקרא Esaul שזה שיר בין הראשונים שלהם והוא הבסיס ל a place for my head

™chester

New member
Hybrid Theory EP

הדיסק שלהם כשהם עוד נקראו Hybrid Theory ניתן לקנות אותו ב www.cdnow.com כולל שישה שירים

HaWk34

New member
שלום לכולם.....

השיר המדובר הוא לא פוינטס אוף אוט´ורטי.... השיר הזה הוא עם האקס אקטיוטיונרס..... הרכב די ג´יי היפ הופ שקיים כבר הרבה זמן.... איתם הם עלו להופעה ב-VMA לשיר קוראים: The X-Ecutioners feat. Linkin Park - It´s Going Down תהנו

™chester

New member
השיר שאת מתכוונת אליו

קודם כל קוראים לו It´s going down והוא שיר מהאלבום החדש של ה X Ecutioners מי שהיו הדי ג´יים יחד עם לינקין פארק בטקס פרסי האמטיוי האחרון.

SuperTom

New member
Yep

זה שיר ענקקק שמייק וג´ו מתארחים בו...בשיר ז"א...בקליפ גם בראד רוב ופיניקס מופיעים....וגם כמה מאדמא (מי שמכיר...) יש לי ת´קליפ במחשב והייתי בטוח שראיתי את צ´סטר שם אבל בכל מקרה לא נראה לי שזה הוא...חח...:) אבל בכל מקרה...גם הקליפ מעולה! מייק שולטטטטט!!!! :))) מממ...ובקשר ללהקה...קוראים להם The X-Ecutioners...או X-Men...שזה השם הישן שלהם...וכן...הם הופיעו עם לינקין בAMA האחרון...הופעה מדהימה! הדיסק שלהם ד"א ששמעתי שהוא הולך להיות בכלל לא רע (לאוהבי היפ הופ אלקטרוני כזה) אמור לצאת בסוף החודש...וחוץ מהשיר הענק עם לינקין יש גם שירים עם גורילז (הזבלים) וכל מיני אחרים (וטובים...חחח...)

HaWk34

New member
טוב כמה הערות......

קודם כל כבוד על הידע.... נחמד מאוד שנית, ה-X-Excutioners שבתחילת דרכם נקראו X-Men קיימים כבר הרבה זמן הם אחד מהרכבי הדי ג´יי הראשונים שקיימים, ביחד עם עוד הרכב ששמו: Invisibl Skratch Piklz. שלישית, סיגנון המוזיקה שלהם הוא בהחלט לא מוגדר כ-היפ הופ/אלקטרוני... לסגנון הזה יש שם פשוט ומובן Turntablism, בנוסף לזה הם שייכים לקטגוריית ה: Underground Rap. רביעית, הדיסק החדש שלהם מאוד נחמד ומומלץ לאוהבי הז´אנר, מתארחים בו אומנים גדולים בסצנה כגון: Large Professor, MOP, Dan The Automator, Dj Premier, Xzibit, Everlast, Fatman Scoop, Kool G Rap. חמישי ואחרון, הגורילאז לא מתארחים באלבום אלה רק הראפר מביניהם, ששמו הוא Dan The Automator, שהוא לא מסריח בכלל, הוא אחד המפיקים הגדולים בהיפ הופ ואיש גדול, הגורילאז הוא בעצם פרוייקט שלו מבין הרבה פרוייקטים שהוא עוסק בהם. מקווה שהבהרתי יותר, סתם לידע כללי

SuperTom

New member
חח...סורי...

אני ממש לא מבין בסוגים של מוזיקה וכל זה (אני רק שומע מה שנשמע טוב..חחח)...ואין לי מושג מה זה טרנטאנליזם וראפ אנדרגראונד וכל אלה.... ובקשר לאלבום שלהם....קראתי עליו איפשהו ואני יודע שזה רק אחד מגורילז...ואותם אני לא ממש אוהב..כלהקה..אז אין לי מושג איך הראפר שלהם נשמע לבד....כי ביחד הם נשמעים כמו חבורת בריטים שיכורים שמצאו איזה רעיון מסחרי דפוק כדי לעשות ת´להקה מצליחה (וכמובן זה לא השירים)...את הקטע של הדמויות המצויירות האלה.... טוב נו...מה אני מתחיל לדבר על גורילז בכלל??? חחחח...

HaWk34

New member
חחח סבבה אחי רק הבהרתי נקודות

לא באתי בקטע של עצבים עלייך

למעלה