שיר חביב

ותשחק

New member
שיר חביב

לפני כמה זמן לימדה אותי אישה חשובה לוותר על כל החששות לוותר על הפחדים לוותר על כל הביקורות ועדיף גם על הכעסים לא לחיות בסרט שכזה בו אני יודעת את ההתחלה אמצע וסוף ולהתחיל לראות טוב אמיתי כְמשהו שהולך יד ביד איתי אבל אחרי הרבה שנים כאלו פתאום אחרי שנה של פרידה הגיע גל סוער אחד שלא עצר בשובֵר והתנפץ לגמרי עלי - אולי הרגשתי לו כסלע כשהרטיב אותי כולי מדמעות לכלוך וכמה אצות נדבקות ואז כל מה שרציתי זה רק לצעוק, לבכות, רק להתרגז לפעמים ולהיזכר שוב בכל אותם רגשות חבויים ואז כתבתי לכם קטעים: התבודדות גילוי ועל עוד כאבים והגל הזה עבר והייתי מלוחה-מתוקה-מלוכה ועכשיו אני שוב מבינה את מה שהבנתי כבר מזמן איך לאהוב אותי ככה או כך, לא משנה באיזה מצב ועכשיו אין גל רק גלים שקטים וגם אם הגל יחליט להתנפץ אצלול לתוכו במשקפיים של צלילה שקניתי אהנה מהדגים מהאצות ואגיד שלום לעוד גולשים שכמוני (במיוחד אם זה יהיה בתל אביב, עיר האורות) אבל מה שרציתי לומר שעכשיו, ככה סתם בשבוע האחרון אני שוב חוששת שוב מסרבת לראות את הטוב וזה לא משנה שבעל פה אני מכירה את 'הסוד' זה משהו קצת מתפנק קצת רוצה לנוח שמישהו אחר יעשה לי את העבודה וינקה לי איזה דמיון פרוע (לא באמת..
) אולי אני מפתחת תסמונת שלפני טיולים כמו שאף פעם לא היה לי כשהייתי ילדה אבל אני מה זה רוצה כבר לצאת אחרת כשארים את המזוודה נו, נקווה לטוב. להתראות אהוביי ותודה תמיד על ההקשבה.

נתייצב כחומה בצורה להגן על המלכה !

כאיש אחד בלב אחד ... צאי מהטריפ ... ובואי לכאן ... את מוגנת וחביבה ... על כולנו ...

Listen to your heart

ולפעמים,ברגעים שנגמרות המלים לא נותר לי אלא לשלוח לך חיבוקים. השיר הזה מוקדש לך כי המילים שלו מבחינתי הכ נוגעות כרגע במילותייך... אני יודעת שיש משהו בהתעוררות חיוכך, אני מקבלת את הרושם מהמבט בעינייך. בנית אהבה, אבל האהבה הזו נפלה, חתיכה קטנה מגן עדן הופכת לשחורה מדי. הקשיבי ללבך, כשהוא קורא לך, הקשיבי ללבך, אין דבר אחר שתוכלי לעשות, אני לא יודעת לאן את הולכת, ואני לא יודעת למה, אבל הקשיבי ללבך, לפני שאת נפרדת ממנו. לפעמים את תוהה אם הקרב שווה את זה, הרגעים היקרים אבודים בשפל, הם נשטפו ודבר לא נראה כפי שהוא, ההרגשה של שייכות לחלומותייך. הקשיבי ללבך, כשהוא קורא לך, הקשיבי ללבך, אין דבר אחר שתוכלי לעשות, אני לא יודעת לאן את הולכת, ואני לא יודעת למה, אבל הקשיבי ללבך, לפני שאת נפרדת ממנו. וישנם קולות שרוצים להישמע, כ"כ הרבה לציין, אבל את לא מוצאת את המילים. ניחוח הקסם, היופי שהי'ה, כאשר האהבה פרועה יותר מהרוח. הקשיבי ללבך, כשהוא קורא לך, הקשיבי ללבך, אין דבר אחר שתוכלי לעשות, אני לא יודעת לאן את הולכת, ואני לא יודעת למה, אבל הקשיבי ללבך, לפני שאת נפרדת ממנו.

ותשחק

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה מאושרת, כל כך ריגשת אותי. אתם מקסימים כולכם. והשיר מקסים, ועם תרגום המילים עוד יותר.

ליגה76

New member
../images/Emo24.gif מדהים!!../images/Emo24.gif

כתבת פשוט מושלם. מקווה שתרגעי ותהני... שגלים של שמחה, אהבה ודברים טובים רק יגיעו אלייך.

touti

New member
../images/Emo24.gif

אני מחכה לשיר שתכתבי כשתחזרי מהטיול
אגב, איפה קנית משקפי צלילה? רוצה גם... את יודעת, לא חייבים לצאת אחרת, מספיק שתשלימי עם עצמך:)

למעלה