שיר ורון

mondani5

New member
שיר ורון ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

טוב אז ככה
,אתמול היינו בטיפת חלב ,פעם ראשונה שיצאתי אתן מהבית ,החזקתי את העגלה כאילו שאני מסיעה טנק מרכבה
,וכאילו יש לי מטען בין הרגליים
,ממש פחדתי לעלות ולרדת מדרכות
,טוב לקח לי לדיוק 3 דקות לחזור לעצמי
והלכתי איתן בגאווה
ובלי פחדים. שיר עלתה למשקל של 2,880
ורון למשקל של 3,320
.כמובן ששיר עשתה לאחות פיפי על המשקל ,היא פשוט נהנית "להשתין"בכל הזדמנות על כל אחת. אני נהנית איתן מכל רגע.
אתנל נפל לשתיהן הטבור- מזל טוב ילדות שלי !!!
מחכה רק לצו הורות כדי שארשום אותן ואז כולכן אצלי. אוהבת אתכן אירית.

mondani5

New member
../images/Emo24.gifציצינה יקירה!!!!

אני חושבת עליך כל הזמן,אני מברכת אותך מכל הלב שתצליחו במשימה,בנדה ואת זיווג מצויין,איזה כיף יהיה לשמוע עוד מעט באתר הבטא שיצא לציצינה מעל 100 (מעל 100 אחרי 12 יום זה הריון רב עוברי). אמן אמן ואמן. אוהבת אירית

בוקר טוב לאמא המאושרת../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

משל טוב על נפילת הטבורים ליפיפיות!
מה שלומך אירית יקרה, את חסרה לנו כאן הרבה אבל זה בסדר ידייך מלאות לאחרונה בכל טוב, בשתי קטנטנות שהביאו את האושר העילאי לעולמך, בהצלחה עם הצו הורות, ספרי לנו אחרי זה איך זה עובד וכ' שאספר להורים שלי אין חכם כבעל נסיון. בוקר טוב ושבוע נפלא אירית יקרה, לך ולכל בני ביתך
אגב לגבי התינוק הרופא העריך שהוא יולד אפילו מעל ארבע ק"ל יש לו הורים מאוד גבוהים אבא שלו שני מטר וחמש ס"מ זה אומר הרבה
טוב לא נורא אני יכולה ללדת עד ארבע וחצי ק"ל מיקי שלי נולד במשקל כזה כך שחוששת אבל בטוחה שהכל ילך חלק
רק מרגישה כבדות כזו..

mondani5

New member
ליידי בל יקירתי!!!../images/Emo24.gif

ברחתי לקומה השלישית קצת לאינטרנט,אבל שיר התחילה עם המזמורים,אני רצה אליה לפני כן אני אוהבת אותך מתוקה,שמרי על עצמך והעליה במשקל,כי אם הגברבר גדול שלא תצברי נוזלים הרגליים. מה שלום היד? נראה בתמונה שהיד קצת התנפחה לך, אבל לא נורא אחרי הלידה תחזרי להיות ליידי ,הכל חוזר על מקומו מיד. האמת אני עסוקה 24 שעות,
בעלי חוזר לעבודה ביום ראשון ,והוא המפקד על היחידה שמונה מעל 100 איש ולהערכתי יגיע כל ערב אחרי שעה 20:00 ,קצת קשה המחשבה כי נהנייתי מכל רגע שעזר לי,אבל אני אסתדר אפילו האחות מטיפת חלב אמרה לי שנראה לה שאני לא צריכה עזרה בכלל כי אני " ג'דאית" האמת אני מסתדרת מצויין.
אתמול רק שרו בסרנדה
משותפת כי החליטו שרוצות לאכול יחדיו,אז מצאתי פתרון אלטרנטיבי,(מאין ברירה) נתתי חצי כמות לרון שהיא לא מוותרת כלל וחצי כמות לשיר וחוזר חלילה עד שכל אחת סיימת את הבקבוק שלה (הפעם עבר בשלום)
שמרי על עצמך אוהבת אירית

איריתוש חמודה שלי..../images/Emo24.gif

תאמיני לי שאת לא סתם ג'דאית אלה מהכרותי איתך משיחות את ג'דאית אמיתית! ואת עם הזמן תפתחי שיטות איך להאכיל אותן או כל מני שיטות לרגעים מלחיצים אחרים הכל עניין של זמן ופרקטיקה מה שבטוח ממה שהספקתי להכירך את לא מאלו שנלחצות מכל פיפס של בכי את תשרדי ותגדלי אותן למופת, אני רואה את אחותי איך בסופו של דבר הסתדרה עם השלישיה שלה בשלב מסויים שנגמרה העזרה והיא הייתה לבד והיא עשתה את זה בהצטיינות הכל עניין של זמן ופרקטיקה, סומכת שליך יקירתי
אוחח חבל שאת לא גרה קרוב הייתי באה לביקור

מירבי*

New member
מזל טוב על הטבורים שנפלו..

יקירה, תמשיכי לחטא את המקום אפילו שהטבור נפל. נשיקות

הי מירבי חמודה , החתיך שלי מתחפש

בתחפושת מאד "מקורית" לבאטמן.היום בבוקר צילמתי אותו בכל הפוזות הדרושות.חבל שאבא שלו לא הספיק לראות אותו. הוא נסע בלילה. אז שיהיה לכולנו חג פורים שמח ושקט ובטוח אמן אמן אמן לירון

למעלה