שיר ורון עידכונים!!!!

mondani5

New member
שיר ורון עידכונים!!!!

היום היינו בטיפת חלב ביקור רופא שגרתי בשלושה וחצי חודשים,עם כל ההרכב,השריף המטפלת אני שיר ורון. שיר- ירוקת העיניים שוקלת 5,980 ,60 ס"מ ונמצאת באחוזון,הכל תקין מרימה ראש מצויין מגיבה צוחקת ומדברת חופשי. רון-כחולת העיניים שוקלת 7,400 ,63 ס"מ נמצאת בסוף האחוזון ,אך לא מחוצה לו היינו שמנמונת ,אבל עדין בנורמה (כמו האמא אוהבת לאכול)גם היא לא הפסיקה לצהול לצחוק לברבר,כל האחיות בטיפת חלב נרתמו לבדיקות ולהנות עם הבנות ,תמיד שאני מגיעה לשם הבנות אטרקציה בשבילן. שיר ורון מברכות את האם המיועדת שאוטוטו תהפוך אמא בפועל. כמו כן מברכות את רונית ובעלה על כך שהפונדי ליידי בל הנפלאה תהפוך אותם ב-29.6.03 להורים בפועל. אוהבים אותכם בנות הפורום. אירית

mondani5

New member
לירון יקירה

התגעגעתי אליך,לך יותר קל אולי תמצאי יום ותקפצי. אוהבת אירית

הי איריתוש../images/Emo24.gif

באמת אני אשתדל איזה יום אחד לקפוץ, אמא שלי נוסעת לחו"ל ביום רביעי והיא משאירה לי את האוטו שלה אז יהיה לי יותר נוח לתכנן במקום "לגנוב" לבעלי את האוטו. נשיקות

mondani5

New member
יקירתי

אשמח שאמא שלך תקדים ,נחנו מחכות לכם אוהבת אירית

תודה שיר ורון

אתם נשמעות מאוד יפות יש לך אולי תמונות שלהם כאן בפורום? אני מחכה לתשובההשניה ואז אניירגע אולי בינתים אני במתח ולפונדקאית שלנו כבר יש קצת בחילות והיא אומרת שהיא נגעלת לצחצחצ שינים בוקר אמרו לי שזה סימן טוב מאוד

mondani5

New member
תודה מתוקות!!!

שוש 6 ואמונה 4 ביקרו אצלנו היום,איזה כיף היה להיות בחברתן,בנות מקסימות,אני בטוחה שהיום בעוד שנה יהיו אמהות במשרה מלאה. הראתי להם שני קלסרים שהכנתי ואני מציעה לכל ההורים המיועדים. קלסר אחד- מתעד את כל הליך הפונדקאות משאיבת הביציות המוקפאות ב-1999 האישפוז,החומר לוועדה ,סיכום פסיכולוגי ובדיקות וכד',כמו כן איסוף כתבות בנושא פונדקאות שיהיה לי כלים להסביר יותר טוב לבנות כאשר תגדלנה ויהיה ניתן לספר להן. קלסר שני-מיום ההשרשה ,כל האולטרסאונדים,הבדיקות,סקירת מערכות, שיקוף עורפי,אפילו שפתי הפות להוכיח לשריף שהן שתי בנות. וכמובן אלבום תמונות לכל אחת לחוד. אוהבת אתכן אירית,ומאחלת לכל הבנות להגיע ליום בו תארגנה את הקלסר השני ואלבום התמונות. אירית

mondani5

New member
תודה מתוקות!!!

שוש 6 ואמונה 4 ביקרו אצלנו היום,איזה כיף היה להיות בחברתן,בנות מקסימות,אני בטוחה שהיום בעוד שנה יהיו אמהות במשרה מלאה. הראתי להם שני קלסרים שהכנתי ואני מציעה לכל ההורים המיועדים. קלסר אחד- מתעד את כל הליך הפונדקאות משאיבת הביציות המוקפאות ב-1999 האישפוז,החומר לוועדה ,סיכום פסיכולוגי ובדיקות וכד',כמו כן איסוף כתבות בנושא פונדקאות שיהיה לי כלים להסביר יותר טוב לבנות כאשר תגדלנה ויהיה ניתן לספר להן. קלסר שני-מיום ההשרשה ,כל האולטרסאונדים,הבדיקות,סקירת מערכות, שיקוף עורפי,אפילו שפתי הפות להוכיח לשריף שהן שתי בנות. וכמובן אלבום תמונות לכל אחת לחוד. אוהבת אתכן אירית,ומאחלת לכל הבנות להגיע ליום בו תארגנה את הקלסר השני ואלבום התמונות. אירית

mondani5

New member
אם מיועדת!!!!

השארתי לך במסר את הטלפון שלי את בהחלט יכולה לבקר,אל דאגה בקשר לבטה ,זה בסדר גמור,ומצביע על עובר אחד. אין לי אפשרות סריקה באינטרנט ,אבל בהזדמנות אעביר תמונות למירב שתסרוק לאתר. שיר ורון הן באמת מתנת אלוהים. שיר דומה למשפחה של בעלי ומתחילה לפתח עיניים ירוקות ,היא עירנית מאד מדברת צוחקת בקול ומחפשת רק שישוחחו אתה. רון דומה להפליא לסבא שלי ז"ל,הוא היה גבוה מאד עם עיניים כמו הים,יש לה עיניים ענקיות כחולות עם ריסים ארוכות (כמו שלי אך לא הצבע, שלי דבש). היא ילדה מדהימה שתיהן שלוות ורגועות. אני מאושרת ועדין לא מאמינה שאכן קרה לי הנס ואני שוב אמא,אני כל כך רוצה שכל אחת מכן תחווה זאת ומתפללת בכל הזדמנות. אוהבת אירית

למעלה