שיר ורון בגן
ל לירון פילון New member 4/1/06 #3 מדהימות היפות האלו../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif איזה כיף לראות את התמונות המדהימות
א א י ר י ת3 New member 4/1/06 #6 כן לילך מזכירה אותי מאד היה קטע ששיר ורון ראו את התמונה של לילך ואמרו הינה אמא!זה היה מדהים איך מאי עם האחות הקטנטנה בשבילה זו בובה של ממש,איך אלי בעננים? אירית
כן לילך מזכירה אותי מאד היה קטע ששיר ורון ראו את התמונה של לילך ואמרו הינה אמא!זה היה מדהים איך מאי עם האחות הקטנטנה בשבילה זו בובה של ממש,איך אלי בעננים? אירית
א א י ר י ת3 New member 4/1/06 #5 היי לירון יקירה גדלו אהה,יש לי תמונה שרון ליד ירין והיא בקושי בת חצי שנה איזה הבדלים הן שתי נשים קטנות כבר מחטטות לי באיפור,מחבקות מנשקות מדהימות,מאחלת לך מכל הלב בדאבל לירין. אירית
היי לירון יקירה גדלו אהה,יש לי תמונה שרון ליד ירין והיא בקושי בת חצי שנה איזה הבדלים הן שתי נשים קטנות כבר מחטטות לי באיפור,מחבקות מנשקות מדהימות,מאחלת לך מכל הלב בדאבל לירין. אירית
מ מירבי* New member 5/1/06 #7 אירית, הן באמת מדהימות../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif כפי שכתבת, שתי נשים קטנות..הגיל הזה כל כך מתוק, כל יום משהו חדש ובטוח שאף רגע לא משעמם.
אירית, הן באמת מדהימות../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif כפי שכתבת, שתי נשים קטנות..הגיל הזה כל כך מתוק, כל יום משהו חדש ובטוח שאף רגע לא משעמם.