שיר התשובה

ושירו של מקס

בביצוע של גידי גוב, מילים !!! שני השיריםבוצעו בערב מחווה ליוני רכטר, הדיסק של האירוע נקרא העיקר זה הרומנטיקה. חייב מילים!!!

shellyland

New member
סבלנות, מותק, סבלנות

אני מהצהרים מחפשת איפה שמתי את החוברת של הדיסק "העיקר זה הרומנטיקה". תן עוד קצת זמן. כמה דחוף זה כבר יכול להיות?

רוסטו

New member
שירו של מקס- המילים

(ואללה שכחתי מי כתב) כשהשתחררררר......תי! לחוץ לארץ טסתי מהשכונה עברתי שלום לאמא רק אמרתי. נפרדתייייייייייי מחברים קרובים שכנים ידידי מכירי גיסי לחוץ לארץ טסתי- ואותה קרעתי. בפריז איך כשנחתנו את סימון וז´ק פגשנו ויצאנו ת´עיניים קצת לשטוף בחורות מייד פגשנו ולהן כמו כלום הכנסנו גם הנוף מאד יפה שם אחלה נוף רחובות שלמים כיסינו ואת הכיסים מילינו הכספים מתגלגלים ממש ברחוב רק להזיז קצת את התחת ואת הקופות לקחת שמה יש אחו´שרמוטות בלי סוף פזמון: חוו""""ללללל- X 3 זה פה ממש ממול בקזינו ברולטה לקופה עשינו דיאטה ויצאנו עם מליונים בכיסים אבל את הכל שרפנו כשלהמבורג התעופפנו בבתי זונות פוצצנו ת´כספים. חו"לללל........ ובצרפת- לא בספרד מה ´תה מדבר בצרפת לא- בספרד. בצרפת- לא- בספרד אולי ספרד. אתה יודע מה? צרפת. לא זוכר כבר איפה לא זוכר מתי איפה הסתבכתי זה היה כדאי איפה לא הייתי- איך יצאתי חי ובסוף ממש נמאס לי אז עליתי לי על טקסי ונסעתי לי לשדה התעופה ופתאום נהג הטקסי הוא אומר לי אהלן מקסי בחיים לא תאמינו זה היה בן דוד של ג´ינו שיושב עכשיו שנתיים על שוד בנק בגבעתיים בקיצור סוף סוף הגעתי ובאדמה נגעתי את אימי טיק טק נישקתי.... וחזזזזזזזזר-תי. לחוץ לארץ טסתי ואותה קרעתי. כל השגיאות בעברית ובגועל נפש האחר- כולם במקור. היות שכתבתי מתוך זיכרון בע"פ ייתכן ויש טעויות. את "שיר התשובה" תמצאו גם בסרט "עלילות מקס ומוריץ" שם מבצע אותו סולו מתי סרי.

קצת בלאגן עשית

הנה שירו של מקס שהשתחרררר תי לחוצלארץ טסתי מהשכונה עברתי שלום לאמא רק אמרתי נפרדתיאיאיאיאיא מחברים קרובים ידידם מכרים גיסי בני דודים לחוצלארץ טסתי ואותה קרעתי בפריז איך שנחתתי את סימון וז´ק פגשנו ויצאנו תעניים קצת לשטוף חתיכות מיד תפסנו ולהן כמו כלום הכנסנו שמה יש אחושרמוטות בלי סוף רחובות שלמים כיסינו ומכות טובות עינו הכספים מתגלגלים ממש ברחוב רק להזיז קצת את התחת ואת הקופות לקחת גם הנוף מאוד יפה שם אחלה נוף חול חול חוווווול זה פה ממש ממול בקזינו ברולטה לקופה עשינו דיאטה ויצאנו עם מליונים בכיסים אבל את הכל שרפנו שלהמבורג התעופפנו בבתי זונות פוצצנו תכספים בברלין לא התמזמזנו שם שוטר אחד בזבזנו והלך שם קרב כמו מהסרטים רק סימון היה קרוע הסתבך שם עם נחלואה והויצא הכל לקנות לה תכשיטים חול חול חוווול זה פה ממש ממול ובצרפת - לא בספרד מה אתה מדבר ובצרפת לא בספרד מה אתה מדבר ובצרפת לא בספרד אולי ספרד יודע מה ? צרפת לא זוכר כבר איפה לא זוכר מתי למה הסתבכתי איך יצאתי חי איפה לא הייתי זה היה כדאי ובסוף התגעגעתי למלון מונית הזמנתי ויצאתי לי לשדה התעופה ופתאום נהג הטקסי הוא אומר לי אהלן מקסי בחיים לא תאמינו זה היה בן דוד של ג´ינו שיושב עכשיו שנתיים על שוד בנק בגבעתיים בקיצור בסוף הגעתי ובאדמה נגעתי את אימי טיק טק נישקתי וחזרררררר תי לחוצלארץ טסתי ואתה קרעתי שיר התשובה דפקתי חנויות רבות בכל העיר פיצחתי כספות מקיר אל קיר משכתי תשטיחים מעל לחבלים מילאתי תכיסים בתכשיטים רמסתי אלמנות פוצצתי גם זקנים היו לי עסקים קשים עם יתומים מכרתי להם חומר במחיר מחיר שחור וחום וגם לבן בהיר חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי הלכתי עם ראש בקיר וגם נכנסתי יגעתי יגעתי ולא מצאתי את האור בקצה המנהרה אכלתי בחורות מתחת ועד בזז דפקתי בקיצור כל מה שזז מאנגליה מטורקיה ומיוון דפקתי להן ברז לא קטן הרמתי מיידעלך בכל רחבי העיר איך שאומרים זיינתי למכביר ולא הרמתי ככה סתם בסיטונות הרמתי כדי להוריד אותן לזנות חיפשתי.... עד שסופסוף נפתח האופק ויש לי ביד תתשובה יש אלוהים ואללא איסתור אם הוא לא מביא לי את המכה חיפשתי..... יגעתי יגעתי והופ מצאתי את האור חזרתי בתשובההההה תהנה אור

ST

New member
אור..... ../images/Emo29.gif

עד שנפל לי האסימון... זה היה נראה לי מוכר אתמול, ולא ידעתי מאיפה... מהמפגש אני מחפשת את השיר הזה... תודה! (אגב, איפה עינת, ועמית..?)

shellyland

New member
עינת ועמית

בטח עוד לא חזרו מההקלטה של "מאחורי הצלילים"

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בכלל לא הייתי בהופעה...

רק הקשבתי ברדיו, ואני חייבת לציין שאני לא חושבת שהפסדתי משהו מיוחד. ההופעה נשמעה בדיוק כמו ההופעה שראיתי לפני חודש... היה עוד איזה הדרן נוסף וזהו, עד כמה ששמתי לב. בחודש האחרון שידרגתי את ההתמכרות של ל"באפי", כך שזנחתי במקצת את ענייני המוסיקה ועברתי לשוטט בעיקר בפורומים אחרים... "ערפדים ואימה" למשל. כל אחד והסטיות שלו.

הוא חזר בתשובה

שיר התשובה דפקתי חנויות רבות בכל העיר פיצחתי כספות מקיר אל קיר. משכתי ת´שטיחים מעל החבלים מלאתי ת´כיסים בתכשיטים. רמסתי אלמנות פוצצתי גם זקנים, היו לי עסקים קשים עם יתומים מכרתי להם חומר במחיר מחיר, שחור וחום וגם לבן בהיר – חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי הלכתי עם ראש בקיר וגם נכנסתי יגעתי יגעתי ולא מצאתי את האור בקצה המנהרה אכלתי בחורות מתחת ועד בזז דפקתי בקיצור כל מה שזז, מאנגליה מטורקיה ומיוון ספקתי להן ברז לא קטן. הרמתי מיידלך בכל רחבי העיר איך שאומרים – זיינתי למכביר ולא הרמתי ככה סתם בסיטונות הרמתי כדי להוריד אותן לזנות. חיפשתי חיפשתי ... עד שסוף-סוף נפתח האופן ויש לי ביד את התשובה. יש אלוהים – ואללה יסתור אם הוא לא מביא לי את המכה. יאללה, חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי הלכתי עם ראש בקיר וגם נכנסתי יגעתי יגעתי והופ! – מצאתי את האור – חזרתי בתשובה! כתבו עלי מוהר, חיים מרין ויוני רכטר

למעלה