שיר השנה

BaBa LiVe

New member
שיר השנה

טוב, ככה: שכל אחד ירשום כאן, את חמשת השירים האהובים עליו השנה, עפ"י סדר, 3 השירים שיהיו במקומות הכי גבוהים יבחרו ע"י כולם בסקר. אז תרשמו כאן את חמשת השירים שהכי אהבתם עד ה26.12..תשתדלו.. אז אני אתחיל: 1. הנדס קלין (הוא הכיר לי את אלאניס) 2. דט איי ווד בי גוד 3. אנאינוויטד 4. איירוניק - כמובן 5. יו אטו נו (בגלל שאני מכיר את אלאניס, רק שנה בערך אז זה יראה לכם קצת ישן) בחירה נעימה!

symptoms

New member
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הבחירות שלי
symptoms
head over feet
offer
Simple Together
Unprodigal Daughter אז השתדלתי לבחור שירים חדשים גם כי זה שיר של השנה הנוכחית וגם כי פשוט אני יותר אוהבת אותם כרגעת השיר היחיד שאני עדיין שומרת לו אמונים הוא הד אובר פיט המדהים וכמו שאתם רואים אין כאן אף שיר מ- URS אלא רק מהבי סיידים (שקיבלו אלבום משלהם
)

BaBa LiVe

New member
אופס...הרשימה המעודכנת שלי

שכחתי את הד אובר פיט!! 1. הד אובר פיט! (הכ"כ מדהים) 2. הנדס קלין 3. דט איי ווד בי גוד 4. אנאינוויטד 5. איירוניק

BaBa LiVe

New member
יש לי מלא דברים ואני שוכח..

טוב, אז מה שאני עשיתי, להחליף רשימות.. אז אל תחליפו... אם אתם רוצים להחליף רשימות אז שיהיה בין הרימה הראשונה לשנייה 10 דק´..(מותר להחליף פעם אחת)

הרשימה שלי.....

1.surrendering 2.Symptoms 3.purgatorying 4.a man 5.precious illusions מכוון שהשנה יצא לאלאניס שני דיסקים אז השירים האהובים עלי הם מהם

Rוית

New member
שלי:

אוף זה קשה, צריך לוותר על המוןןןן טובים... טוב, נגיד וזה ככה:
1. Superstar Wonderful Weirdos 2. Perfect 3. Forgiven 4. No Pressure Over Cappuccino 5. Ironic ולו רק בגלל זה השיר שכולם מכירים את אלאניס בזכותו
אני רק רוצה להזכיר, עד ה-25 יש לכם אפשרות להכניס את הTOP 5 שלכם ומה-26 תוכלו לבחור בסקר. ב1 לינואר 2003 נדע את שיר השנה של 2002!

avivs

New member
שלי...

1. unprodigal 2. symptoms 3.hands clean 4. superstar wonderful weirdos 5. no pressure over cappuccino

AdiBaba

New member
וואו, זה מה זה קשה

אני ארשום 5 שירים שאני מאד אוהבת בזמן האחרון, אבל זה לא בהכרח מה שבאופן כללי. 1) hands clean - שיר מקסים שפשוט לא נמאס. 2) sorry 2 myself - הביסייד האהוב עלי. גם לכם הוא גורם לבכות או רק לי? 3) uninvited - יצירת מופת. 4) wake up - שיר שרק בזמן האחרון התחלתי ממש לאהוב. 5) yok - בין השירים הכי עוצמתיים שלה. הגרסה של הגראמי גומרת אותי.

נריה פי

New member
יו, זה ממש קשה...

אחרי מחשבה ארוכה זה מה שיצא: 1.uninvited 2.that i would be good 3.you oughta know 4.sorry 2 myself 5.ironic אני חייבת לציין שזה היה ממש ממש ממש ממש ממש קשה!

FeastOnScraps

New member
הרשימה שלי...

1.Fear Of Bliss 2.Precious illusions 3.Unprodigal Daugther 4.Surrendering 5.A Man כמו שאתם רואים כולם חדשים (זה רק לשנה הזו לא כל הזמנים) ולהפך מהרבה אנשים ,אניא-ו-ה-ב!!!
את האלבום הזה ,לצערי מרבית הדיעות של מעריצים שקראתי ברשת לאחרונה (גם ב AlanisUtopia) היו לא "מחמיאות" בקשר אליו והדבר היחיד שאני יכול לומר זה : הזמן יעשה את שלו...... תיזכרו מה הרגשתם אחרי SFIJ ואך רצתם לJLP כדי לא לנסות ל"בלוע" את "האלאניס החדשה" ,גם לי זה קרה בהתחלה ,אבל בםופו של דבר הבנתם את הגאונות שלו, במקרה הזה אני כול פשוט להגיד משפת שארו חכמים ממני "גאונות היא התגלמותה של פשטות אמיתית".

שלי לא כל כך חדשים...../images/Emo153.gif

אבל מעולים... 1. so pure 2. surrendering 3. sister blister 4. no pressure over cappucino 5. ironic בחירה קשה מאוד... אבל הצלחתי...

THE CORRS

New member
שלי...

1-the couch 2-princess familiar 3-you owe me nothing 4-simple togetehr 5-still (הרישימה הזאת אולי עדכנית להיום אבל אל תסמכו עליה מחר...)

maayan15

New member
שלי...

אני בדר"כ לא כותבת פה...אבל שוטטתי לי והחלטתי להגיב.. 1. הד אובר פיט 2. הנדס קלין 3. איירוניק 4. נו פרשר אובר קאפוצינו 5. דט איי ווד בי גוד

למעלה