שיר השנה

שיר השנה../images/Emo70.gif

נכון שהשנה (האזרחית) החדשה נכנסה כבר לפני 3 ימים.. ונכון שאת זה היינו צריכים לעשות לפני.. אבל להתבכיין לא ממש עוזר עכשיו נכון?! אז ככה.. מה הם 3 שירי השנה שלך? השירים שהכי אהבת! תתדרגו לפי הסדר. השיר המעצבן של השנה. מה התמונה שהכי מתאימה לך השנה (מתוך אירוע מסויים או פשוט תמונת מצב) קצר וקולע
תהנו

גיא246890

New member
שלי!!

שר השנה: חוץ מהשירים של שירי אהבתי גם את "לשם" של מירי מסיקה זמרתת מעצבנת כול השירים של רוני... זמר השנה אהבתי את עיברי לידר עידן הראל מויאל... זהו בכללי
...

השנה שלי:

לפי הסדר:שיר השנה: 1)שירי מימון-"השקט שנשאר" 2)helena paparizou-צט מוצנקר םמק 3)שירי מימון -"אהבה קטנה" יש עוד הרבה שירים שאהבתי השנה כמובן אבליש מקום רק ל-3 :) שיר המעצבן:מותק 2-רוני בופרסטאר תמונת השנה:יש כ"כ הרבה תמונות אבל זה הפורום של שירי והארוויזיון בהחלט היה ארוע חשוב בשנה שלי.

השנה שלי:

לפי הסדר:שיר השנה: 1)שירי מימון-"השקט שנשאר" 2)helena paparizou-צט מוצנקר םמק 3)שירי מימון -"אהבה קטנה" יש עוד הרבה שירים שאהבתי השנה כמובן אבליש מקום רק ל-3 :) שיר המעצבן:מותק 2-רוני בופרסטאר תמונת השנה:יש כ"כ הרבה תמונות אבל זה הפורום של שירי והארוויזיון בהחלט היה ארוע חשוב בשנה שלי.

נועוW

New member
שלי../images/Emo9.gif

שלושת השירים שהכי אהבתי
1.לשם-מירי מסיקה 2.השקט שנשאר-שירי מימון 3.מי אוהב אותך יותר ממני השיר המעצבן של השנה
לא יודעת
.. מה התמונה שהכי מתאימה לך השנה
אמממ הנה
יהודה סעדו זכה וזה היה כיפפ

שלי...

שלושת שירי השנה שלי 1)השקט שנישאר 2)ואז תבואי-אמנם הוא חדש אבל ממש אהבתי אותו 3)כמה כח יש ללב שבור שיר מעצבן: אממ טוב לא יודעת התמונה הכי מתאימה
מישהי מהפורום עשתה את זה אין לי מושג מי וגם בגלל ש...גם אני חולה עליה....

כנסו שליייי../images/Emo26.gif

שלושת השירים שהכי אהבתי
"כמה פעמים" של שירי המושלמת
גזולינה-שכחתי של מי
השקט שנשאר של שירי המדהימה
השיר הכי מעצבן הוא
אדוני של רוני דואני!! אוף איזה שיר מעצבן! "אדוני יקנה לי מקרר!!!" ררררררר
סליחה אם פגעתי במעריצי רוני!

nofnof12

New member
אכן פגעת../images/Emo10.gif

אסל אם הניסיון שלי-אני חושבת שאני אתגבר