או ליידי גאגא או משו, אבל אני כמעט בטוחה שזה, ולדעתי ליידי גאגא/קאשה/קייטי פרי תהיה זמרת השנה להקת השנה וואן רפובליק פריצת השנה או אוול סיטי או ליידי אנטבלום, אני כמעט בטוחה
אוול סיטי - מאד יכול להיות! אני מהמר עליהם! ניתן לאנטבלום מקום שני. הבעייה עם ליידי גאגא, זה שלא חפרו על השירים שלה מספיק. וכן, זה נראה אבסורד, אבל עובדה שאת קשה מכירים יותר.
לדעתי: שיר השנה - Ke$ha - Tik Tok (והלוואי שאני אטעה וזה יהיה Bad Romance) למרות שאני גם לא רואה את Bad Romance בשלושת הגדולים בכלל... אולי מקום 8 או משהו. זמרת השנה - Lady Gaga(כי בכל זאת... היא גם לא זכתה לזה שנה שעברה) להקת השנה - One Republic מתאים לי פריצת השנה - Owl City
אם טיק טוק יזכה זה יהיה רק בגלל הרעש של ארץ נהדרת, ואני ממש מקווה שהוא לא יזכה. לא מגיע לו להיות שיר השנה! אבל לגאגא כן. ומה פתאום מצעד שנתי בינלאומי, יש עוד מלא זמן! צריך לדבר על המצעד הישראלי. הלא מלהיב במיוחד.
[הגיונית] לאלבום האחרון שלה קוראים The Fame Monster. כנראה על שם זה. ואז היא התחילה לקרוא למעריצים שלה little monsters והם קראו לה mother monster והיא מפלצת! לך לפורום ליידי גאגא ותשאל!