שיר השנה 2010 שייבחר:

me123

New member
שיר השנה 2010 שייבחר:

Tik Tok - Ke$ha לדעתי, כמובן
ולמה? השיר ממש נחרש השנה, היה במקום הראשון 4 שבועות, כיכב מלא וכמובן - שיר המקפלות של "ארץ נהדרת" שהרבה ראו אותו
חוץ מזה שהוא היה גם מלא מלא זמן במצעד שהדר אמרה "נמאס לי מהשיר כבר!!!" כמו שהיא אמרה על "אמברלה"

me123

New member
וכמובן ששכחתי להגיד:

שכל המטרה של זה, זה שתגיבו
ולמה תפוז עושה לי V על ה"מסר" למטה כל הזמן??

RC153

New member
היי ! זה גם ההימור שלי ../images/Emo13.gif

או ליידי גאגא או משו, אבל אני כמעט בטוחה שזה, ולדעתי ליידי גאגא/קאשה/קייטי פרי תהיה זמרת השנה להקת השנה וואן רפובליק פריצת השנה או אוול סיטי או ליידי אנטבלום, אני כמעט בטוחה

me123

New member
וואן ריפאבליק הם מ-2008. הם לא פריצה.

אוול סיטי - מאד יכול להיות! אני מהמר עליהם! ניתן לאנטבלום מקום שני. הבעייה עם ליידי גאגא, זה שלא חפרו על השירים שלה מספיק. וכן, זה נראה אבסורד, אבל עובדה שאת קשה מכירים יותר.

RC153

New member
אופס../images/Emo122.gif, הכוונה הייתה ללהקת השנה !

me123

New member
אז מאד יכול להיות!../images/Emo13.gif

לדעתי: שיר השנה - Ke$ha - Tik Tok (והלוואי שאני אטעה וזה יהיה Bad Romance) למרות שאני גם לא רואה את Bad Romance בשלושת הגדולים בכלל... אולי מקום 8 או משהו. זמרת השנה - Lady Gaga(כי בכל זאת... היא גם לא זכתה לזה שנה שעברה) להקת השנה - One Republic מתאים לי פריצת השנה - Owl City

limors2

Well-known member
נראה לי שלקשה יש יותר סיכוי להיות פריצת השנה.

עם כל הכבוד לגחליליות, לעיר הינשוף היה רק שיר אחד!

me123

New member
האמת ששכחתי שהיא רק פרצה השנה../images/Emo122.gif

אני רואה שעם כל דעה חדשה אני מסכים

limors2

Well-known member
Lady Gaga - Bad Romance.

אם טיק טוק יזכה זה יהיה רק בגלל הרעש של ארץ נהדרת, ואני ממש מקווה שהוא לא יזכה. לא מגיע לו להיות שיר השנה! אבל לגאגא כן. ומה פתאום מצעד שנתי בינלאומי, יש עוד מלא זמן! צריך לדבר על המצעד הישראלי. הלא מלהיב במיוחד.

me123

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

לדעתי קשה תזכה - אבל הלוואי ש-Bad Romance יהיה שיר השנה - כי הוא גם שיר השנה שלי
אז.. מה שיר השנה הישראלי?

me123

New member
טוב, נו, ליאורה, אני כבר אשאל:

תגידי - מה הקטע של ליידי גאגא וזה שהיא מפלצת? זה בשביל צומי או שזה בגלל איזה שם של אלבום או משהו?

limors2

Well-known member
לא תשובה רשמית אלא מה שנראה לי-

[הגיונית] לאלבום האחרון שלה קוראים The Fame Monster. כנראה על שם זה. ואז היא התחילה לקרוא למעריצים שלה little monsters והם קראו לה mother monster והיא מפלצת! לך לפורום ליידי גאגא ותשאל!

shoham95

New member
זה הגיוני

לצערי
[טוב, זה לא שיש הרבה אפשרויות טובות- המצעד הבינלאומי הולך להיות גרוע השנה.] והישראלי ממש עוד מעט- מתי אפשר יהיה להתחיל להצביע?

me123

New member
גרוע??../images/Emo2.gif

אני ממש מחכה למצעד הבינ"ל השנה ושהוא יהיה טוב ממש כמו המצעד השנתי 2007 ו-2009 שהיו מעולים!!(טוב, נו, 2007 היה יותר טוב) הישראלי די אכזב
אהבתי אותו רק בתשס"ו...

shoham95

New member
לדעתי היה גרוע השנה

שבוע אחרי שבוע היו בערך 3-4 שירים שאהבתי במקרה הטוב. בקושי מצאתי למי להצביע [אז בשלב מסויים הפסקתי להצביע לבינלאומי] לא אהבתי בכלל

למעלה