שיר השירים!!!!!

שיר השירים!!!!!

כן.. נתקפתי בשיגעון מוסיקלי בעיקבות "זוז" של הדג-נחש.... והרי לכם התוצאה.... (כולם) אנחנו כאן עכשיו נארקו ובנותיו, תיכנס לטירה ותתחיל לזוז תיכנס לתוך מרתף, תהנה מריקוד הגוויות עזוב אותך שטויות וגינונים קח כמה רסיסים, תתרווח (נאראקו) זה בסדר שאתה ככה מחסל בשבילינו ותזכור אם תיכשל, הרסיסים שלנו נראה כעשב בר, פרצוף מנוכר תראה, נאראקו פה נשאר תתמכר לרסיס, תעצום עיניים (קאנה) תן לי נשמה או שתיים (נאראקו)תן לי סיבה טובה, לא ללחוץ בסרעפת לי לא משנה, העיקר נשמה מבואסת רסיסים שווים יותר מכסף רסיסים זה הכי חשוב אנחנו מזמינים אתכם למות אנחנו מזמינים אתכם למות מות מות מזמינים אתכם למות מות מות (קאגורה) יו, יו, יו אל תסתכל שמאל ימין המניפה שלי כבר כאן, לחיים ת'ה לא זמין ואם תקפא כשהמניפה מנגנת תזיז ת'תחת לפני שקאגורה מתעצבנת מה קרה מותק? אתה מת הפעם? מה קרה מותק? שונאים אותך כולם? לא איכפת לי מאמי, בוא לפה מיד ריקוד המתים יזיז אותך לצד הנה אנחנו מזמינים אתכם למות יו יו! אל תעלה לי על הפיוז, מה קרה חמוד? לא מתאים לך ללו"ז גם עם המניפה, אתה לא בריכוז? נראה שבוז, חוטף בעכוז, מנסה להרשים אותי עם עינטוז, תקלוט, ת'ה שיך למות אולי הגיע הזמן שתמות, מות מות, אנחנו מזמינים אתכם למות מות מות מזמינים אתכם למות מות מות (כולם)או קיי. השגתם רסיס וזה יפה אבל עכשיו כולכם, עם הכרתו תחסלו את אינויאשה וחבורתו כי זה כל העניין בעצם ואני לא הייתי כאן בעצם אם לא היו הרסיסים כל כך חזקים מתחת לכוח, אנחנו שולטים אין לנו אלוהים, גם לא אמונה אם אתם נכשלים, נראים כמו מונה ותגלו שלהיות רשע זה לא סתם אלא גם כיף וגם מחוכם אם תרקדו עם המתים, בלי לחשוש ובסוף אולי תאבדו את הראש לא נפסיק עד שרסיסים יהו בכמות נאראקו ובנותיו מזמינים אתכם למות. אנחנו מזמינים אתכם למות מות מות מזמינים אתכם למות מות מות

מית צאן

New member
את מצפה שיגיבו לך תוך שניה../images/Emo35.gif

וממש יפה
הרגת אותי

MeAvosh2005

New member
פחחחח......../images/Emo6.gif

זה גאוני! גאוני!!! יאוווווווו.....עד עכשיו אני צוחקת! XDDDDDDDDDDDDDD

y a m i girl

New member
גם לי יש אחד|מדוזה|../images/Emo82.gif

לפי השיר "רוני" נכתב ע"י ענברש ואני שם השיר "סאשי" סאשי אתה אומר שאין לך יד אבל סאשי סאשי... סאשי אתה נחמד. סאשי אתה מסתובב עם קרפד ירוק תהרוג אותו וזהו נמאס לנו לירוק (?!) סאשי סאשי סאשי סאשי סאשי סא סאשי סאשי סאשי סאשי סאשי אני פשוט רוצה אותך בלי יד... רין היא כפרה אבל היא די מעצבנת אבל למי איכפת סאשי אתה נחמד יש לך חרבות הן כה מגניבות הו סאשי סאשי סאשי תעשה לי חרבות סאשי סאשי סאשי סאשי סאשי סא סאשי סאשי סאשי סאשי סאשי אני פשוט רוצה אותך בלי יד סאשי יש בטבע רגע של עצבות לך זה לא יקרה סאשי אתה נחמד סאשי סאשי סאשי סאשי סאשי סא סאשי סאשי סאשי סאשי סאשי אני פשוט רוצה אותך אני פשוט רוצה אותך אני פשוט רוצה אותך בלי יד... אוך... הגאונות...

א. זה לא נקרא לנצלש.../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif

זה פשוט שאלה פשוטה. *חושבת רגע* אוי ואבוי. נראה לי שדחסנו למוחותיהם התמימים של החדשים יותר מדיי את המילה 'נצל"ש'. 0_0 ב. LOL- מתפקע מצחוק בקול רם [קיצור באינטרנט]

למעלה