שיר השירים

שיר השירים../images/Emo124.gif

אנחנו עדין כאן למרות ניצנים(מבקש סליחה על העיכוב הגודל כאמור הייתי עסוק מהרגיל). השיר שירד-'אוגי' רשימת השירים(בשביל להזכיר
):
יש זמן
רוצה לחזור
שיר אחר
לה לה לה
יש בך
זקוק לך
מלנכולי
את לא
נאמר כבר הכל

אני לא מאמין!!!!!!!!העפתם את אוגי!!

דמכם בראשכם, כשאני אמצא אתכם אתם תרצחו מוות קשה קשה קשה זה שיר ענק!!!!!!!!!!!!פשוט שיר ענק! איך חשבתם להעיף אותו אני גם אעיף את יש בך

אני עוד מקונן

אוגי-מילים מיכה שטרית לחן: מיכה שטרית וארקדי דוכין אוגי גר ברחוב המכושף מול הכובען המשוגע יש לו חתול שקוראים לו היינץ אבל אחות שקוראים לה סוזאן על העץ שרות התנשמות גרגמל רצח את הדרדס אוגי עף על מטאטא מקש הזאב את סבתא אנס איפה, איפה הם כולם איפה, איזה בלאגן איפה, איפה הם כולם איפה, איזה בלאגן הצללים רוקדים על הקיר לדמיון יש קצב נורא הנסיכה מלאת תשוקה לנשק צפרדע או צב איפה, איפה הם כולם איפה, איזה בלאגן איפה, איפה הם כולם איפה, איזה בלאגן אני שונא אתכם! איזה מין טעם בחברים של נטאשה יש לכם!

אני עם יעל

נאמר כבר הכל חרוש! יא חבורת מעצבנים איך העזתם להעיף את אוגי, אנחנו לא נסלח לכם על זה! אתם פתחתם במלחמה

Yael Floyd

New member
למרות שטחנו אותו עד בחילה

אין מה לעשות, תודו כולכם שכשגיליתם את השיר הזה בפעם הראשונה התמוגגתם ואולי אף ציטטתם בכל מקום "לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד" אז הא! תמות אתה בעצמך.

למעלה