שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

בהעדר זמיר השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

blond man

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הקטע בהתחלה
(וטוב לב רבנן...) דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מצויין עם מוזיקה שמחה ומעניינת עם מילים יפות. על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהו (איתי?) שאוהב דיסקו ועל המוזיקה של היום. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל פעם שאני מקשיב ל"קובי" ובכלל בכל הזדמנות ניתנת... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כרגיל לא, זה שיר שאני מאוד מאוד אוהב ואם הייתי משנה משהו סימן שאני לא אוהב אותו... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין...
רגש שהשיר מעורר בך- אושר נראה לי... סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כששמעתי אותו לראשונה חשבתי שאיתי אומר מילים שאחר כך הסתבר לי שהן לא בידיוק מה שחשבתי ששמעתי... והיו המון המון מילים כאלה.

nuna19

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"די ג'יי מסיקה ממנו לא תשמע פה צביקה". דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מעולה! על מה לדעתך השיר מדבר?-"שוב הדיסקו כאן" במילים אחרות... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-חס וחלילה! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין רגש שהשיר מעורר בך-להתחיל לרקוד! סיפור אישי שלך שקשור בשיר-לא אישי אבל אני כ"כ אהבתי כשהם עשו את זה בהופעות (אהמ אהמ.... לתשומת ליבם...) שפתאום התחיל קטע טראנס מאגניב לפני הקטע שכתבתי למעלה!!!

אחד השירים היותר טובים שלהם!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- כולו, מילים גאוניות. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מעולה! על מה לדעתך השיר מדבר?- מדבר בשביל עצמו מאוד, לא? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין במיוחד. תמיד, אפשר לומר. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין, וחבל ממש. רגש שהשיר מעורר בך- כל מיני שטויות, תלוי במצברוח. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין.

אוווווווו מי!

בהעדר זמיר השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ונשבענו בסתר להגן על הכתר" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- ענק,עצום,עעעשר! עיבוד פשוט אדיר... על מה לדעתך השיר מדבר?- לא ברור אבל יש שם איזכור לחלום. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- חלילה. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך- אין ממש. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

למעלה