שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

הכל יהיה בסדר השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

MahazotZemer

New member
ייאי...זה השיר האהוב עליי ../images/Emo99.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "יש משהו בי שמאמין שהכל יהיה בסדר" וכל השיר ... חחחח ... :] דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- השיר הכי מדהים שנכתב והולחן בכל העולם!!! על מה לדעתך השיר מדבר?- על משהו רע שקרה לה ולבן זוג שלה שהוא לא מתייחס אליה או משהו אחר והיא מאמינה שכל זה יהיה בסדר רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני מדוכא זה משחרר אותי אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא! ולא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- הקליפ מאוד יפה אבל לא משהו מתאים לשיר רגש שהשיר מעורר בך- שמחה,עידוד,כייף ומזכיר לי כמה שאני אוהב את לירז :] סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אני אומר לאימא שלי "איז באסה שאין ללירז קליפ להכל יהיה בסדר" אני פותח את הטלוויזיה ב24 ופתאום השיר הזה,התחלתי לרקוד,לצחוק ולהשתגע !!

MahazotZemer

New member
../images/Emo207.gif - בעיקר למנהלים

רשמתי בעמוד התודות של האתר שלי www.mahazotzemer.coo.co.il תודות לפורום המושלם הזה, תגיבו בפורום האתר שלי שיהיה לי מזכרת! ותגלשו באתר,ממש אני רוצה שהוא יצליח,בקרוב יהיה עמוד על לירז -נטו- ! שווה להתעדכן! אוהההבבב אתככם, שמוליק :]

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

מתה על השיר הזה
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"יש משהו בי שמאמין שהכל יהיה בסדר...אפילו שאינך מבחין בגעש רגשותיי אני יודעת שיום אחד תבין זה לא חשוב מתי...יהיה בסדר..."
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מושלםםםםם...הלחן המילים...
על מה לדעתך השיר מדבר?-על זה שיהיה בסדר
חחחחח רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד...! בכלל את כל השירים של לירז אני חורשת עליהם כל היום..
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-כלום,הכל מושלם! חסר למישהו לגעת בו...! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-קליפ מדהים
כפרעליה
רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

מאיה911

New member
עוונה../images/Emo184.gif../images/Emo182.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בין השורות נשמעת נעימת זריחה וככל שאני יותר נוגעת אני מכירה אותך" יש משהו בי שמאמין שהכל יהיה בסדר אפילו כשאינך מבחין בגעש רגשותי אני יודעת שיום אחד תבין זה לא חשוב מתי. יהיה בסדר." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מקסימיםם!!! בעיקר בפזמוןןןן על מה לדעתך השיר מדבר?- שלא משנה מה קורה בסוף הכל היה בסדר רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשיש לי מצברוח לא משו או בבוקר שאין לי כוח לקום אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- ממש לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא יצא לי לראות!! ): רגש שהשיר מעורר בך- שמחה, כיף ,אושר... אהבה ללירז!! ח סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין לי כוח לכתוב אותוו...

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "עמוק בתוכי אני יודעת שהכל יהיה בסדר, הכל יהיה בסדר" "אני יודעת שיום אחד תבין, זה לא חשוב מתי, היהיה בסדר" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים! על מה לדעתך השיר מדבר?- שהכל יהיה בסדר?
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- קליפ ממש יפה! רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

מהממת 6

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo4.gif../images/Emo6.gifשירר מ-ה-מ-ם!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בין השורות נשמעת נעימה צריכה וככל שאני יותר נוגעת אני מכירה אותך..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מהמם! על מה לדעתך השיר מדבר?- מישהו שהיא אוהבת וכנראה שהוא לא שם לב...
איך אפשר לא לשים לב אליה??
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד תמיד תמיד במיוחד שיש מבחן "הכל יהיה בסדר" =C אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- מה פתאום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- ??? רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר- הם.. לא נראה לי

RTur

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!

OmErLoLa

New member
עוווווונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הכללללללללללללללל דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- 100000000000000000000000000מם
על מה לדעתך השיר מדבר?- על משו שהוא לא מסדר ומישי(100ממת
)אומרת שהכל יהיה בסדר.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיייייייייד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלווווווווווווווווווווווווווווווום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-נראה לי!! רגש שהשיר מעורר בך-
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

לולי 180

New member
עוננה ..

בין השורות נשמעת נעימת זריחה וככל שאני יותר נוגעת אני מכירה אותך" השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בין השורות נשמעת נעימת זריחה וככל שאני יותר נוגעת אני מכירה אותך" , וכל הפזמוןןן דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים ואופטימי
על מה לדעתך השיר מדבר?- על זה שהכל יהיה בסדר בסוף
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאין מצב רוח , ובכלל תמייייד
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- מממ .. לא ! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך- התרגשות וכמובן אופטימיות . סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

למעלה