שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

דבר פתוח השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
:)

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- זה יעלה לך בדם! דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חמוד חמוד חמוד על מה לדעתך השיר מדבר?- שאני אגיד עליי או שאתם כבר יודעים?! רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל הזמן שמצחיק לי אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- תרנגולות!? חחחח רגש שהשיר מעורר בך- צחוקים סיפור אישי שלך שקשור בשיר- חאלססססססס זה ארוך

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "שמש עולה, היא עולה, אז מה אתה נרדם?!" "אז תבוא תשב, ספר על מה אתה חושב, מה זה שמכרסם בפנים?" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מעולה על מה לדעתך השיר מדבר?- אני חושב שזה מספיק ברור רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- כן רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

Or f

New member
שיר השבוע..

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אתה לא אוהב את מה שאתה עושה וגם אותה כבר לא ממש אתה גר בכלוב עם כלב ערמות קפה לא מתרגש מיום חדש... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- גאונות לשמה על מה לדעתך השיר מדבר?- על אנשים כמוני והמצב שהם נמצאים בו רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-כלום גאונות. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-כן מצחיק טיפה.. רגש שהשיר מעורר בך- כל כך הרבה דברים עוברים שאני שומע תשיר הזה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- תקשיבו לשיר..

למעלה