שיר השבוע:

RTur

New member
שיר השבוע:

2006 השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
הנה אני עונה!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"רק אנשים שמפחדים סופרים את השנים" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מילים קצת עצובות אבל הלחן יפה! על מה לדעתך השיר מדבר?-על דודו. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-יש קליפ? זה שיר די חדש... רגש שהשיר מעורר בך-אין משהו מיוחד... סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין.

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני חי על אוטומט, מתפשט, מתלבש, נרדם" ו -"רק אנשים שפוחדים, סופרים את השנים" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- בהתחלה היה לי טיפה מוזר ומשעשע אבל עכשיו אחד האהובים עליי על מה לדעתך השיר מדבר?- על ההתמודדות של דודו עם התקופה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני רוצה לשמוע ת'דיסק החדש אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? - אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
אני עונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- רק אנשים שפוחדים שמים לב לפרטים דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- יפה ליגה (אז מה אם בהתחלנ שללתי) על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי!? חח סתם סתם על דודו אבל זה פסקול לסרט קולולולוש משהו כזה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- זכרונות מ2006 סיפור אישי שלך שקשור בשיר- שנת 2006

למעלה