שיר השבוע

שיר השבוע

מה היה שיר השבוע שלכם? שלי: של ברי: על המשמרת לא של ברי: מהגירסא המוזיקלית של מלחמת העולמות של JEFF WEYNS את dead london וכמובן the eye of the war. ראיתי השבוע את הגירסא של ספילברג לספר (שלא קראתי, אבל שמעתי את התסקיט ואת הגירסא המוזיקלית) וממש התאכזבתי, הסרט לא מסביר כלום! בכל מקרה מומלץ לשמוע או את התסקיט המעולה והמהפכני אבל בעיקר את הגירסא המוזיקלית המעולה

T S F1

New member
שלי -

ברי - פורטיסחרוף - להתעורר לא ברי - אלגנט - צוקים :)

Bari west

New member
סופסוף יש את הפינה הזאת

של ברי-אם הייתי,בשבילך(בהתחלה לא אהבתי את השיר אבל הקשבתי לו עד הסוף וזה שיר פשוט ענק!!שמעתי אותו 4 פעמים ברצף מרוב שהוא טוב) פורטיסחרוף-על המשמרת,חדשות מהירח,מועדון החולמים(זה ממש שיר ג'אז לדעתי,בגלל הקונטרבס והמברשות) לא של ברי- גרין דיי-burnout קרני פוסטל-קח אותי skin-just let the sun גוגול בורדלו-סאלי

Elfangor

New member
פורטיסחרוף

לא היו יותר מדי שירים ששמעתי חוץ מזה אחרי שקניתי את הדיסק, הוא רץ אצלי בריפיט כל היום :) אז בעיקר העולם האמיתי, להתעורר, תחת אש ומועדון החולמים על צדק (שיר מדהים) לא פורטיסחרופי אני מניח שפרח- זבל (או הפוך, שיר של זבל בקיצור), ושלי יחימוביץ' של אינפקציה אוה, וקניתי את האלבום הכפול של פאנקנשטיין, שליטה :)

המממ

New member
אם אנחנו קוראים להיום "שבוע"

אז כל הדיסק החדש על המשמרת. מועדון החולמים שיר יפהפה. וגם העולם האמיתי. פשוט סיום מרגש לדיסק...
לא של ברי? אל תשאלו.
לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

neta 17

New member
:)

שבוע קשה עובר על כוחותינו אז נקצר. השבוע באמת נגע בי שיר שמונה בדיסק החדש ששכחתי כרגע איך קוראים לו {בושה}. לא של ברי אני לא יודעת אם מישהו בכלל מכיר או יצא לו לשמוע את שומוקום של אתניקס :) וכמובן שנסיים בבקשה של -סופ"ש רגועעעעעעעעעעעע. -נטע-

אני מכיר. שיר מצוין :)

"עוד דקה אגע בנצח,לא אזיל דמעה כשהכאב יחלוף אני אגיע,לעולם הבא" שיר מדהים. תתפלאי לשמוע אבל אתניקס הייתה האהבה הראשונה שלי אי פעם במוסיקה. אפילו הייתי ב2 הופעות שלהם :)

דייייי

אתה צוחק? אני באמת באמת אוהבת את אתניקס. אני זוכרת שהמשפחה שלי אהבה אותם, זו אשכרה הייתה אהבה משפחתית כזו-אבא שלי ודודים שלי וכאלה, ותמיד בטיולים משפחתיים היו שמים את זה על פול ווליום באוטו (בתקופת הקלטות
) וככה גדלתי לי עם אתניקס, ויש שירים שלהם שממש זכורים לי לטובה. *הודעה לא קשורה*

numerw

New member
...

שירים של ברי שנתקעו בראש השבוע זה כמה יוסי ולב שלם לא של ברי: Jimi Hendrix-Bold As Love Pearl Jam - Yellow Ledbetter

שלי

של ברי [ורמי נו]: תחת אש...ראיתי כמה פעמים את הקליפ וזה פשוט שיר כל כך יפה. לא של ברי: לודעת

מלחמת העולמות!!../images/Emo99.gif

וואו, אחד הדיסקים שטחנתי. D: של ברי: כל על המשמרת. דיסק משובח!! אבל הכי אהבתי את מועדון החולמים. וואו, פשוט... שיר מדהים. כל כך אהבתי:) לא של ברי: אפרת גוש- מועדון ריקודים. סתם שיר חמוד, ועשיתי עליו משפט תנועה^^ נ.ב. הגרסה של ספילברג... זוועה.

למעלה