שיר השבוע:

שלי:

השיר החדש של שאקירה ווייקליף ג'ן- Hips Don't Lie חורש עליו בלי הפסקה, זה גם מתאים לאווירת הקיץ של הימים האחרונים,כל מי שאוהב רגטון יואהב את השיר המעולה הזה: I never really knew that she could dance like this She makes a man wants to speak Spanish Como se llama, bonita, mi casa, su casa Shakira, Shakira
השיר של ביונסה - צ'ק און איט, איזה שיר ממכר ומגניבב Ohh Boy you looking like you like what you see Won't you come over check up on it, I'ma let you work up on it Ladies let em check up on it, watch it while he check up on it Dip it, pop it, twirk it, stop it, check on me tonight

oren456

New member
Hips Don't Lie מדהיםםםםםםםםםם

וחשבתי שרק אני אוהב אותו.

Lopezit

New member
ארז מישו פה גנב לך את הפינה

אני אומרת: יאלה מכותתתתתתתתתתתתתתתתתת

יאלההההההההההה

חחחחח אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל: אפילו אני מתגעגע כבר לקיץ!!!!! הימים החמים שלאחרונה היו עשו לי מצב רוח טוב...

QueIronia

New member
תראי, נס-ציונה זה עיר קטנה.

הוא לא יוכל להתחבא הרבה זמן

West Doll

New member
שלייי../images/Emo27.gif

pussycat doll feat.will.i.am-beep ולא לצחוק עלייי!!!....אני ממש אוהבת את השיר וחרשתי עליו כל השבועעעע!!!

NoWords

New member
עד שהוא כביכול שירשר נכון

הוא שירשור שגוי
מר בחור, כשאתה רוצה להפנות תגובה שלך לגבי איזה שיר שראית בהודעה מסוימת בשירשור, כנס לאותה הודעה ובתוכה לחץ "הוספת תגובה". לעומת זאת, כשאתה רוצה להגיב להודעה העליונה ביותר בשירשור, כנס אליה ואז לחץ בתוכה על "הוספת תגובה", לא להיפך.

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

חבל על הנסיונות נעמה, זה לא ילך. אבל העיקר הכוונה

QueIronia

New member
עד כאן ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אתה לא יודע עם מי

התעסקת
סתם
השבוע באופן מפתיע לא היה לי חשק להרבה מוזיקה. הקשבתי קצת ל- Mariah Carey: Fly Like A Bird Mine Again

למעלה