שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

אואואו

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? makes no difference punch a bitch in the face מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Aerosmith- Jaded Aerosmith- Dude Looks Like A Lady Dolly Parton- 9 to 5 Less Than Jake- Rest Of My Life מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? Backstage we're having the time Of our lives until somebody say Forgive me if I seem out of line Then she whipped out her gun And tried to blow me away מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] ממ....בנטל מאי ודניה
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

may90

New member
עוד מעט בצפר ><

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? המ לא שמעתי השבוע מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? she's the blade-sugarcult away from me-puddle of mudd ועוד כמה מהו דיסק השבוע שלכם? אוסף שלי מהו קליפ השבוע שלכם? she fucking hated me-puddle of mudd מהו ציטוט השבוע שלכם? אין מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] המ יום שישי והרס- הדברים שראיתי אתמול >< גדמט

KillER SmiLEY

New member
נמנמ

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? Intoo Deep מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? לא יודעת מהו דיסק השבוע שלכם? אהההה מהו קליפ השבוע שלכם? Intoo Deep מהו ציטוט השבוע שלכם? -סתיו -מה -היי -היי -היי -היי -היי -איפה החומוס? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] לא יודעת אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

DamageChargo

New member
לךחיגבעלחי(רטוריקה משובחת)

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?billy spleen מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? epiphony-bad religion kill miss america-murderdolls anti you-murderdolls but its better if you do-panic at the disco היהודים-גניבה יוני בלוך-התקף לב קטן מהו דיסק השבוע שלכם?אין מהו קליפ השבוע שלכם? panic at the disco- i write sins not tragedies מהו ציטוט השבוע שלכם?"נעשה כולנו בשחור רק עם צבעים אחרים!" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] שבוע פורים ועהעה מטורף!!!!! ואממ קונצרט מחר על הגיטרה אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם! לו הייתי יכולה הייתי שמה תמונה של השמוצ"ניקים החמודים עם בקיני מושך.

למעלה