שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

חעגע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? stacy's mom- fountains of wayne מהו דיסק השבוע שלכם? Living Well Is The Best Revenge - Midtown מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? If you need someone to believe in you I'll let you know I will. מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] הופעה של סקאזיייייייי
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם תמונה--> file:///F:/from%20bental/20051230%20044.jpg

m i c k e y 15

New member
אררררג../images/Emo210.gif

מהו שיר השבוע של סאם שלכם
over my head some say מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם
Off Spring -I Want You Bad Blink 182 - Everytime I Look At You שיר מהמם!! New Found Glory-Ending in Tragedy
Busted- Falling For You Yellowcard - Miles apart
מהו דיסק השבוע שלכם
Yellowcard - Ocean Avenue מהו קליפ השבוע שלכם
Son Of Dork - Ticket Outta Loserville מהו ציטוט השבוע שלכם
you can live as long as you believe מה עשה לכם את השבוע
הייתי במסיבה פצצות
חולה עליו
http://img344.imageshack.us/img344/3329/73ug.jpg

DamageChargo

New member
../images/Emo28.gifבואו בואו בואו לבית הכחול!!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?88 מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? בצילו של יום קיץ-יזהר אשדות 7week-inme but it's better if you do-panic at the disco feeling good-muse gos save the queen-sex pistols homicide-mudvayne ne me quitte pas-maysa דם על המים-אלג'יר מהו דיסק השבוע שלכם?אין מהו קליפ השבוע שלכם?בצילו של יום קיץ-יזהר אשדות מהו ציטוט השבוע שלכם?טייי ג'יייייי מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]אני והדפוקות הלכנו לסרט "רק ידידים" גדול
והטיול לחולות ניצנים היה בן זונה!!!!כדורגל רולז!! אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם.

Dorin555

New member
אני.

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מק נו דיפרנט מהו ציטוט השבוע שלכם? "מה את עושה אם אני קופצת את כל זה?" "עם הסקייטבורד?" "כן" "קוראת לאמבולנס" XD מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] נמנמ.. ימים טובים

למעלה