שיר השבוע.

Riot Boy

New member
../images/Emo99.gif

אריקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שוודי!!!! הוא גם היה בסדרה "ככה זה בחיים" די אני סוגד לו קשות!!! גם לאדם ברודי {ששיחק איתו בגריינד ובככה זה בחיים} סרט ממש נסגד!!!!! ולסיום תמונה

tomact

New member
עונה.

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? still wating מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? school of rock - השיר בסוף.. sugar were going down - fall out boy dreaming - system מהו דיסק השבוע שלכם? אמממממםםם, three cheers מהו קליפ השבוע שלכם? באמת שאין לי. מהו ציטוט השבוע שלכם? מי זונה? אני זונה? אתה זונה יא בן זונה! [זונה..] מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] המבחן מחר בלשון. =^[ אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם...אני ימשיך בקטע של גריינד: העטיפה של הסאונדטראק:

tomact

New member
כן "הסאונדטראק" |פרצוףלאמוגדר|

הסאונדטראק נחמד, יש די הרבה ראפ...די מעצבן. סה"כ אימצתי לplaylist שלי שלושה שירים משם: boom - P.O.D הקטע האחרון על החצי צינור [שמו אותו איזה 4 פעמים] see'in red - unwritten law שהם משתתפים בדמו בסוף poetic tragedy - the used [לא נמצא באף דיסק שלהם!] שהם ליד הסקייטפארק וג'ימי ווילסון בא ומצרף אותם לסבב.

Road death

New member
אתם לא מאמינים!!

כתבתי את זה אתמול, פוווווול כתבתי, ומה בסוף? ;[ היתה הפסקת חשמל!!! כוסעמא של הפקעצות. | וכן, תמיד אפשר להאשים אותן |. אז שוב ובקצרה:: מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?- pieces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?-them bones מהו דיסק השבוע שלכם?- facelift מהו קליפ השבוע שלכם?- ___ מהו ציטוט השבוע שלכם? ___ מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]- הריב עם אבא שלי. לא שינה את המצב, מאז ומתמיד אותו המצב.. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- שמפו חג'יג'ה.
. אני המצאתי. היה לי היום חיסון!!!! [ כוסעמא של הפקעצות!!!!!!!! ] אני לא יכול להזיז ת'יד.. =\ מסתבר שיש לי תופעות לוואי ו- מחר אני נשאר בבית. יאי. =] ממ.. יומטוב. =]

Road death

New member
אתם לא מאמינים!!

כתבתי את זה אתמול, פוווווול כתבתי, ומה בסוף? ;[ היתה הפסקת חשמל!!! כוסעמא של הפקעצות. | וכן, תמיד אפשר להאשים אותן |. אז שוב ובקצרה:: מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?- pieces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?-them bones מהו דיסק השבוע שלכם?- facelift מהו קליפ השבוע שלכם?- ___ מהו ציטוט השבוע שלכם? ___ מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]- הריב עם אבא שלי. לא שינה את המצב, מאז ומתמיד אותו המצב.. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- שמפו חג'יג'ה.
. אני המצאתי. היה לי היום חיסון!!!! [ כוסעמא של הפקעצות!!!!!!!! ] אני לא יכול להזיז ת'יד.. =\ מסתבר שיש לי תופעות לוואי ו- מחר אני נשאר בבית. יאי. =] ממ.. יומטוב. =]

Road death

New member
מה?!

טוב אני סתם מציף ת'פורום.. סליחה.. ארבל בסוף זה כן שלח ת'תמונה. גרר! אינטנרט טיפשע ><'

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אההה.. There's no soloution [רשמתי נכון?] מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? אהה... Funeral For A Friend - Red Is The New Black מהו דיסק השבוע שלכם? אין... מהו קליפ השבוע שלכם? גם אין.. מהו ציטוט השבוע שלכם? שיחה בפורום הארי פוטר - הספר: מתי יוצא הספר השביעי? מחר. מה מחר? יוצא הספר השביעי. מה פתאום? מי אמר לך את זה? הוא יוצא מחר מה לא ידעת?! זה כתוב בכל העיתונים. הנה ציטוט מהעיתון: "הספר יוצא מחר!" נקרעתיXD מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] לא עשה: מבחן בהיטוריה. כן עשה: לא הלכתי למבחן הרס את מה שעשה לי את השבוע: לגלות שהמבחן היה ממש ממש ממש קשה.
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם המפ... זה די דפוק אבל ניחא. http://img463.imageshack.us/img463/909/19112005426016op.jpg הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה