מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? Fat Lip מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? The Ataris- I Remember You Gavin Degraw- Just Friends Counting Crows- A Long December מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? Fat Lip מהו ציטוט השבוע שלכם? you make me sick מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אממ ת'אמת שעשה לי ת'שבוע זה הסופ"ש שלמרות כל הציפיות שיהיה חרא התברר כממש כיף:] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? thanks for nothing מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? כ"כ הרבה >< אני אכתוב: Aerosmith - Walk This Way Placebo - Nancy Boy Incubus - Deep Inside We Are Scientists- The Great Escape Beck- Epro SleepWalking- Blindside ואממ שכחתי את השאר. מהו דיסק השבוע שלכם? morning view- Incubus מהו קליפ השבוע שלכם? Drive- Incubus אע הקליפ האהוב עליי
מהו ציטוט השבוע שלכם? יש שניים: 1. "מה זה? נראהל י זה חוטיני מאוד מודרני. אה לא, זה סרט לשיער" 2. "היי תראי!!! ברווז!!!! אה לא, זה סתם עורב שמחזיק משהו כתום" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] הבוקר היפה שהיה היום ^_^ היה אביבי
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? 88 מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? from first to last - ride the wings of pestilence מהו דיסק השבוע שלכם? chuck מהו קליפ השבוע שלכם? from first to last - ride the wings of pestilence מהו ציטוט השבוע שלכם? אין לי
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] לראות את עפרי!!!! וביאס שלא ראיתי את באר אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: סאני עם שורה מ-ride the wings of pestilence בצד
מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? Sum 41 - We Are All To Blame מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? McFly - I'll Be OKמהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? McFly - That Girl מהו ציטוט השבוע שלכם? אאמממ אין לי מה עשה לכם את השבוע? תחילת השבוע עדיין לא עשו לי אותו חעחע
חולה על הסרט הזה. ויש גם אחלה פס קול! the used, ועוד כמה שירים יפים. אה, וזה שבתמונה, הוא ה"סקייטר" הראשי, רק חבל שמי שעושה את התרגילים הבאמת יפים [על החצי צינור נגיד] זה כפיל. זה מוריד מהאיכות של השחקן.