שיר השבוע

Road death

New member
לא הבנתי.. איך אתם לא שומעים אותם

יותר..? הם ככ טובים נו.. ;[

Riot Boy

New member
שלי

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? 88 מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? from first to last - note to self מהו דיסק השבוע שלכם? chuck מהו קליפ השבוע שלכם? fall out boy - grand theft autumn from first to last - note to self מהו ציטוט השבוע שלכם? "4 רביבוע זה 4 כפול 4 כפול 4 כפול 4" חבר שלי מנסה להראות לי שהוא חכם... מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אממ לודע... אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: תגובה מהירה...:\

tomact

New member
עונה!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? הממם...angels with dirty faces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? system of a down - shes like heroin system of a down - Vicinity of Obscenity green day - jesus of suburbia oasis - wonderwall מהו דיסק השבוע שלכם? system of a down - hypnotize מהו קליפ השבוע שלכם? sum 41 - pain for plessure מהו ציטוט השבוע שלכם? Banana banana banana banana terrecotta banana terracotta terracotta pie! מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] יום שלישי: התחלתי ללמוד ב9 וסיימתי ב12 אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

DamageChargo

New member
Vicinity of Obscenity../images/Emo99.gif

אחד הטובים שלהם

DamageChargo

New member
חח כן

כל השיר כמעט זה Banana banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie XD

KillER SmiLEY

New member
אני../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? אהההה לא יודעת?
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? scotty doesnt know
מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? לא ידועת מהו ציטוט השבוע שלכם? "לא, אל תציצי!" "אבל אם אני רוצה להיות ציצי?" (קרדיט לאביב ודנה
) מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אממ... העובדה שלמשך כמה חודשים טובים המחנכת שלי בשומקום עקב סיבות בריאותיות עושה לי את השבוע כל שבוע
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם (תמונה ישנה שלי ושל אחותי אבל ניחא, התעמקתי בה הרבה השבוע....
)

למעלה