שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

Road death

New member
יאי... אני הראשון...?

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?- still wating מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?- איש קש של מוניקע מהו דיסק השבוע שלכם? מוניקע- יחסים פתוחים מהו קליפ השבוע שלכם? חעחעחע LOL- ביהיינ ביהייזל אייז של קלי קלארקסון הג-א-ו-נ-ה..! מהו ציטוט השבוע שלכם? אין.... מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] ש.ש.. הצלחתי לפתור את כל המבחן במט' חוי. =] |וזה לא קורה הרבה... ><' | אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- האינטרנט הדסלקט שלי..

Road death

New member
ממ.. אני יודע שזה לא קשור-

יש פה מישו מחיפה..? >< תסלחו לי על האי קשירות ועל ההודעה המיותרת, פשוט אני סתם מוקרן לדעת סורי. ;[

DamageChargo

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif|צב|

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?hooch מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? kiss from a rose-seal(גם הגירסה של קרטמן נחמדה
) my generation- thr who lunacy frings-the used oracle-kittie lolita-alizee confined-as i lay dying paranid-black sabbath four words-bullet for my valentine down with the sickness-disturbes ניצוצות-ברי סחרוף הגרובטרון-כשאת אומרת לא XDDDDD מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? ועם הזמן-אביב גפן, אביב מצחיק אותי.\ מהו ציטוט השבוע שלכם? סטואי מ "איש בית": you fat!! you not deserve to eat סיפרתי את זה לעגור והוא ניקרע מצחוק XD מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אלימות ספסלים ביום שישי
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם,: קורה

ido314

New member
תורי!!

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? נכון שזה נשמע טיפשי אבל.. intro
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Happy together - simple plan jump -simple plan מהו דיסק השבוע שלכם? chuck עכשיו ולעולם! מהו קליפ השבוע שלכם? one way ticket לא זוכר של מי.. הקליפ פשוט הרג אותי כשראיתי את הסולן עם הקרניים.. מהו ציטוט השבוע שלכם? "אורן, תגיד, אתה רוצה לספר לי משהו?" שאלתי את ידידי משכבר הימים כשהייתי בטוח שהוא עומד לצאת מהארון
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] קיבלתי 40 במבחן במדעים
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם. אני לא חסיד גדול של תמונות.

m i c k e y 15

New member
עונההה../images/Emo129.gif

מהו שיר השבוע של סאם שלכם
in too deep
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם
simple plan-crazy yellowcard-way away the click five-just the girl mcfly-i wanna hold you
מהו דיסק השבוע
yellowcard- lights and sounds
מהו ציטוט השבוע שלכם
איןן
מה עשה לכם את השבוע
אממ..ג'סי מקרטני
|תמונה
קדימה| yellowcard

crazy monkey

New member
טוב נו

'couse i'm bored מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? האמת שאין מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?Guns ´N Roses - November Rain מהו דיסק השבוע שלכם? אממ גם אין מהו קליפ השבוע שלכם? אממ גם אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "all we need is love and beer" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] הרס- נראה לי שאני אקבל בין 80 ל70 בתמתמטיקה
עושה- מחר אני לומדת קצב על ה
סופסוף אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם JESUS IS IN THE HOUSE

crazy monkey

New member
sorry

זה לא אישי פשוט אני נוהגת לא לענות על זה בזמן האחרון.. סתם מחוסר כוח....

לה

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? Pieces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Invitantion to Understanding- MxPx מהו דיסק השבוע שלכם? Living Well Is The Best Revenge- Midtown Snowed In- Hanson מהו קליפ השבוע שלכם? Oops I Did It Again- Britney Spears מהו ציטוט השבוע שלכם? Now it's nothing but my way מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] כלום :| אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

בטלקאפ

New member
נהנההננהנה

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?אע,הרבה זמן לא שמעתי אותם מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? משו של בית הבובות מהו דיסק השבוע שלכם?אין מהו קליפ השבוע שלכם?אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "כי הטלנובלה היא אחותה של האמת"
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] האמת שהיה לי שבוע די מרגיז"X אז לא משנה אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

בנטליקע

New member
^__^

מהו שיר השבוע של סאם שלכם? לא שומעת אותם יותר =O מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? the used- greener with the scenery מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "מין יזווט חרא, קק ואס זווט?" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אמ..התחלתי לעשות סטיקרים אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם הסטיקרים--->

ט מ ר

New member
^

מהו שיר השבוע של סאם שלכם? לא שומעת אותם יותר =O אז מה לעזאזל את עושה בפורום?

למעלה