שיר השבוע

בטלקאפ

New member
שיר השבוע

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

אוחחחח../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? im not the oneמהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? Iris- goo goo dollsמהו דיסק השבוע שלכם?אין.מהו קליפ השבוע שלכם? בליב מי של פורט מינור^^ סתם כי זה הקליפ היחיד שראיתי השבוע
מהו ציטוט השבוע שלכם? "סליחה, את מירי מסיקה?" [אני וחברה הלכנו לאיבוד בבימה ואז ראינו את מירי מסיקה ולא היינו בטוחים שזאת היא
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] הלכנו ליומגמות והלכנו לבימה... ונפגשנו עם מירי מסיקה והיא ממש חמוטה! וגם עם גלית גיאת, אורי בנאי ואחד מהילדים מגבעת נפולאיון... וגם ראינו את אבי קושניר... אבל הכי הכי?!?!!?!??! הכלנו לדיזינגוף וראינו את צ'אק ברקמן ודיברתי איתו והוא נתן לי חתימה!!1 ואני חושב שאני מאוהב
אוח. הוא כזה מושי מושלם!!! חתיך!!! וחמוט!!!! [מיטעל! תפסיק לחיות באשליות!!]אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם נו. מה! תמונה של צ'אק!!! לייק דאעעעע

Riot Boy

New member
Mine

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? handle משו? לוזוכר... אני אוהב אותו
מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? יש מלא מלא אבל נצמצם... brand new - seventy times 7 yellowcard - believe עודד אותי בימים האחרונים... ילווקארד עושים לי טוב
מהו דיסק השבוע שלכם? three cheers מהו קליפ השבוע שלכם? fall out boy - grand theft autumn מהו ציטוט השבוע שלכם? אין לי... מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] כלום... שבוע חרא... אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: yellowcard

may90

New member
*שיעול*

-מאי חולה=דלקת גרון כנראה והיא לא באה לביצפר אז היא בבית עכשיו ^_^- מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? no reason מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?Relient K - Who I Am Hates Who I've Been מהו דיסק השבוע שלכם? son of dork מהו קליפ השבוע שלכם? box full of sharp objects- the used מהו ציטוט השבוע שלכם? אין לי :X מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] הרס- הדלקת גרון שלי. עשה- שלא באתי לביצפר ולא עשיתי את המבחן ביהדות. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- צולם בזמן אמת של קינוח אף

DamageChargo

New member
.....

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?all messed up מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? symphony X-the relic anti flag-indi sucx,hard lina sucx,emo sucx anti flag-fuck the flag alizee-Lolita arctic monkeys-i bet you look good on the dancefloor children of bodom--oops i did it again laava-where ever you are placebo-waiting for the son ברי סחרוף-לאהוב את עצמך מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? אין לי כוח מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אממ יום שישי:) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם -ריי ריי ואדי ז"ל בתמונה חושנית

אה

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? Pieces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? High as the Moon- Get Up Kids מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? blue and yellow- the used מהו ציטוט השבוע שלכם?Without it all I'm choking on nothing It's clear in my head And I'm screaming for something Knowing nothing is better than knowing it all מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] לא רוצה שתקבלו ת'רושם שאני דכאונית...אבל היה לי חרא של שבוע. חרא של תקופה. :( אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

m i c k e y 15

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifME../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

מהו שיר השבוע של סאם שלכם? some say מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? yellowcard- ocean avenue fall out boy-dance,dance reilent k-be my escape simple plan-jump blink 182-mutt מהו דיסק השבוע שלכם? the strokes- is this it מהו קליפ השבוע שלכם? shut up-simple plan מהו ציטוט השבוע שלכם? חברה שלי בקולנוע:''נו נו נו יש!!!'' מה עשה לכם את השבוע? גיליון הפוסטרים של ראש 1! עוד מעט אני אשים תמונה..המחשב שלי דפוק..

בטלקאפ

New member
פטם

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?Heart Attack מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?Hoobastank-Same Direction מהו דיסק השבוע שלכם?המ,אין. מהו קליפ השבוע שלכם?משו של לינדזי לוהאן,אל תצחקו נו
. מהו ציטוט השבוע שלכם? "צ'מע. זה משו הדבר הזה" "מה? צ'מעון?" מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] המהמההמ.. לא עשה-שחברה נסעה ל-3 שבועות
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

busted4ever

New member
[|:

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?in too deep חרוששש [[:מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?no it isnt-plus 44 [לא בטוחה אם רשמתי טוב ואין לי כוח לבדוק]מהו דיסק השבוע שלכם?son of dorkמהו קליפ השבוע שלכם?סאן אוף דורק אדיי סונגמהו ציטוט השבוע שלכם?"who i am hates who ive been"מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]אני חולה ולא באתי לביצפר היוםאתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

למעלה