שיר השבוע

שיר השבוע

אל תגידו שלא חיכיתם לפינה הזו גם השבוע! מה היה שיר השבוע שלכם? של ברי ולא של ברי: שלי: של ברי: למעלה, איייייייייייייייייייייייייייייייייייי באמת צריך הסבר? לא של ברי: משינה-פולארויד. שיר גדול! שיר ענק! אני נדלק מחדש על משינה 3

giba70

New member
oh, mother

tell me more

Keitarou

New member
nu nu nu~

של ברי (בערך..) - לונדון ת"א ברלין או בריסל Jethro Tull - Aqualung

ענת1986

New member
מי ראה אתמול את "ליאון"?

סרט גאוני. של ברי (וגם של פורטיס) -חדשות מהירח. לא של ברי- "אני לא ציפיתי", של סוליקו.... השיר לא יוצא לי מהראש.א

לא ראיתי אתמול אבל הקלטתי....

וחוץ מזה ראיתי אותו כבר 3-4 פעמים.. סרט ענק ג'אן רנו פשוט שחקן אדיר! ונטלי פורטמן התינוקת הזאת משחקת מדהים... מחר בערב נעשה הקרנה חגיגית!

Negative one

New member
אז שיר השבוע שלי...

של ברי (סחרופורטיס)-שקיעתה של הזריחה (בעקבות ההופעה לא הפסקתי לשמוע את השיר הזה השבוע) לא של ברי-מוקי-כל הנוסעים וthey של jem

Big bear

New member
../images/Emo26.gif

ברי - לא יצא לי ממש לשמוע ברי, אבל נלך על עבדים כי אני מרגיש שאני עובד בזמן האחרון יותר מידי... לא ברי - לא יודע...

giba70

New member
הופ, הופ, קפצתי לבקר...

של ברי: "קצב ועצב". שמתם לב לתרגום של השיר הזה לאנגלית נכון? Rhythm & Blues. גדול... בכלל השמות הלועזיים של השירים בדיסק החדש נותנים לשירים משמעות נוספת. אה... לא של ברי? צריך עברי? אם כן, אז קחו שיר: "מה היא הדרך" של יצחק קלפטר, מתוך אלבומו "יצחק" מתחילת שנות ה-80, מהתקופה הגדולה שלו. קניתי את הדיסק לפני שבועיים, והשיר הזה פשוט מעולה, במקצב Fאנקי רגאיי כזה.

giba70

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif אני מסתובב פה...

וקורא לפעמים יום טוב לכולם

adi5509

New member
שלי?

של ברי: אם זה נחשב, אז אין קץ לילדות בביצוע הרגיל ולא בהופעה, פשוט כל השבוע שמעתי את 1900 אחלה דיסק, מומלץ ביותר לא של ברי: אינקובטור של רמי פורטיס, שיר מחורבן אבל ממש הצחיק אותי, איך שאתם מכירים את פורטיס, משוגע כל כך ובשיר הזה הוא נשמע פשוט טמבל

Minimal Affair

New member
______

של ברי - "החיים שממול" אחד השירים המרגשים של ברי לדעתי. לא של ברי - Interpol - Leif Erikson ממליץ בחום לכולכם לבדוק את הלהקה הזאת הם גאוניים.

1Reebok

New member
דיסק נהדר בחרת לך

וגם שיר נהדר - מהאהובים עלי. שמעת את הביצוע של השיר ע"י להקת נעליים?

Ne§t£A Gi®L

New member
המנ../images/Emo108.gif

ברי-מונסון. שיר מעולה, אחד הטובים שלו, בעייני. לא של ברי-שתיל של אינפקציה. הדיסק שלהם תקוע אצלי במערכת כבר שבוע [יחד עם נגיעות של ברי ומסעותיי עם עצמי של איפה הילד. שלישיה משובחת.].

red eyal

New member
שלי...

רואים שלא רואים---> רק בזמן האחרון התחלתי להקשיב הרבה לאחר והשיר הזה פשוט לא יוצא לי מהראש,פשוט גאוני. לא של ברי שיר מלחמה של מוקי

T S F1

New member
בהחלט גאוני!

שלי- ברי - הזיות [נו.. שיר אהוב.. בלה בלה בלה] לא ברי -[האלבום] pink floyd - wish you were here

למעלה