שיר השבוע

Hezi The One

New member
שיר השבוע

המ,כן,פינה חדשה ואתם כותבים אילו שירים עשו לכם את השבוע שיר השבוע שלכם של סינרגיה? שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה? אמן השבוע שלכם? דיסק השבוע שלכם? אתם מוזמנים להוסיף מילים לשירים

../images/Emo11.gif

שיר השבוע שלכם של סינרגיה? ספרי שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה? עכשיו את - היהודים אמן השבוע שלכם? היהודים
דיסק השבוע שלכם?פחד מוות - היהודים ספרי - סינרגיה את מחייכת, אבל כואב עוד אלוהים אל תוותר, לא... רוצה לשכוח את הכל, שלא תרגישי את העול לשטוף את הלכלוך שהצטבר מכל הכעס מסתגרת עם עצמך אבל כדור של אש בפנים את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים ספרי לי כל מה שיש את כל מה ששמעת ספרי כל מה אבקש כי את לא לבד את מחייכת אבל כואב עוד אלוהים אל תוותר, לא... רוצה למחוק את הדמויות להתגונן מאשליות לשכוח תמילים שלא אמרו לך כלום אף פעם מאזנת את עצמך אבל עדיין אש בפנים את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים ספרי לי כל מה שיש... עכשיו את - היהודים רצית לכבוש את העולם רצית להתמסר רצית ת'חופש בידיים רצית לברוח כמו כולם רצית להתבגר ומה יצא לך בינתיים אנ'לא קולט את זה בכלל וזה הסוף שלי אנ'לא קולט את זה אבל אני מציאותי עכשיו את כבר לא אוהבת אותי עכשיו את כבר לא אוהבת אותי וזה מגיע לי אני אומר וככה זה שאת איתי והחיוך שלך שווה בחיים שלמים או שניים אבל אני בתוך עצמי אני סגור כל כך עד ששכחתי בינתיים למה בכלל אנחנו כאן ולמה את איתי אנ'לא חולם אז מן הסתם אני מציאותי עכשיו את כבר לא אוהבת אותי עכשיו את כבר לא אוהבת אותי וזה מגיע לי אני אומר עכשיו את כבר לא אוהבת אותי עכשיו את את לא אוהבת אותי עכשיו את כבר לא אוהבת אותי וזה מגיע לי להתעורר אני מתעורר

hodayoyo

New member
הממ זכויות יוצרים.../images/Emo60.gif

אסור לכתוב את מילות השירים פה... מקסימום לתת קישור לשירונט או אתר אחר עם המילים
החוקים של תפוז, נו...

יאללה חזייייי

שיר השבוע שלכם של סינרגיה? מגיע לי אותי שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה? זה לא אותו דבר-עברי לידר אמן השבוע שלכם? ממממ אינפקציה דיסק השבוע שלכם? פירטרוט קניתי אתמול

../images/Emo150.gif

שיר השבוע שלכם של סינרגיה? ממשיכים לרוץ שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה? beatles - strawberry field אמן השבוע שלכם? beatles דיסק השבוע שלכם? אין
יומטוב

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תשובות :)

שיר השבוע שלכם של סינרגיה? "חום יולי אוגוסט". שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה? Daniel Powter - Bad Day
אמן השבוע שלכם? נמרוד שיקלר. דיסק השבוע שלכם? "נציל את היום".

../images/Emo29.gif עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם של סינרגיה? עוד לא הוחלט, בשלבי שמיעה מעמיקה של הדיסק.
שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה? אמן- היהודים.
אמן השבוע שלכם? יותר מהכל, כמה זה היה חשוב השבוע, היהודים.
דיסק השבוע שלכם? כל מיני, לא היה אחד במיוחד.

Hezi The One

New member
מיף(../images/Emo2.gif)

שיר השבוע של סינרגיה-ספרי שיר השבוע לא של סינרגיה-יותר טוב כלום מכמעט-עברי לידר אמן השבוע שלכם-סינרגיה ועברי לידרP: דיסק השבוע שלכם-לוידעO:

shiran172

New member
יאפ יאפ יאפ

שיר השבוע שלכם של סינרגיה? כל הזבל עלייך שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה? זה עושה לי שמח אמן השבוע שלכם?אינפקציה=] דיסק השבוע שלכם?אין=P

jack 1

New member
הממ

שיר השבוע שלכם של סינרגיה?מה עשיתי שיר השבוע שלכם לא של סינרגיה?תנו לו צ'אנס-מה קשור
אמן השבוע שלכם?אין דיסק השבוע שלכם?אין

למעלה