חיפה, אורנג' אקספרינס, דע
S super music1 New member 30/6/05 #13 ../images/Emo26.gif של הדג-הכאפה המצלצלת לא של הדג- טינאנאי-שי 360 ובוסקילז באתי ממך-מוקי מילים יפות מאלה-הפרויקט של עידן רייכל
../images/Emo26.gif של הדג-הכאפה המצלצלת לא של הדג- טינאנאי-שי 360 ובוסקילז באתי ממך-מוקי מילים יפות מאלה-הפרויקט של עידן רייכל
A Amber68 New member 30/6/05 #14 . --אני אצבע את השלכת בירוק בצוללת 99' לא של הדג --- פיצול אישיותתתתתתתתתתתתתתתתת - פלטפוסססססס ( עידו.. עם השיר הזה שיש לו ערך נפשי מבחינתי, עשה לי ת'שבועעעעע !! ) שיר ענקקקקקקקקקקקי !!
. --אני אצבע את השלכת בירוק בצוללת 99' לא של הדג --- פיצול אישיותתתתתתתתתתתתתתתתת - פלטפוסססססס ( עידו.. עם השיר הזה שיש לו ערך נפשי מבחינתי, עשה לי ת'שבועעעעע !! ) שיר ענקקקקקקקקקקקי !!
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 30/6/05 #15 אמ... שלי זה... מממ....של הדג נחש: מחפשים בע"מ ולא שלהם אז שיר הנהגת של אמ סי מנצור...:]
D Da Fish Snake New member 30/6/05 #23 שלי... של הדג: הדג נחש ג'אם לא של הדג: Scotty Doesn't Know (יורו טריפ שולט) וכבר 3 שבועות תקוע לי בראש: Foo Fighters - Best Of You
שלי... של הדג: הדג נחש ג'אם לא של הדג: Scotty Doesn't Know (יורו טריפ שולט) וכבר 3 שבועות תקוע לי בראש: Foo Fighters - Best Of You
ש של גל בן New member 1/7/05 #26 שלי@#! של הדג המחפשים בע''מ לא של הדג Red Hot Chili Peppers - Aeroplane הקומדי סטור וטיפקס - הומור נמוך Daft Punk - Aerodynamic
שלי@#! של הדג המחפשים בע''מ לא של הדג Red Hot Chili Peppers - Aeroplane הקומדי סטור וטיפקס - הומור נמוך Daft Punk - Aerodynamic
C chen2408 New member 1/7/05 #29 שלי! הדג - קמתי לא של הדג - מנצור = חיטאתי ניקיתי. מנצור = גם בנות מפליצות. אחחח הוא גדול! אחלה שיר!
S skretch New member 1/7/05 #30 של הכרישים - המחפשים בע''מ לא של הדג הארכיון - התחזית קוראת לשמש לבוא סחוטרי רימיקסד שקיבלתי מאורי שוחט בפסטיבל בשקל בעכו יא מאן! והשיר פרודיה על הדוגמניות שעשו בעסק שחור
של הכרישים - המחפשים בע''מ לא של הדג הארכיון - התחזית קוראת לשמש לבוא סחוטרי רימיקסד שקיבלתי מאורי שוחט בפסטיבל בשקל בעכו יא מאן! והשיר פרודיה על הדוגמניות שעשו בעסק שחור
N nap3 New member 1/7/05 #33 ME ME ME ME ממממ של הדג.. מממ....מממ...לא יצא לי לשמוע אותם השבוע חח רק לשיר..אז זה...גבי ודבי ולא שלהם ממ The Beatles - Something ושוטי הנבואה - מי
ME ME ME ME ממממ של הדג.. מממ....מממ...לא יצא לי לשמוע אותם השבוע חח רק לשיר..אז זה...גבי ודבי ולא שלהם ממ The Beatles - Something ושוטי הנבואה - מי
ש שוחה ומקיש New member 2/7/05 #34 שלי.. =/ הדגים- רק פה (ראיתי את הקליפ ) לא הדגים- Anxiety בלאאק אייד פיז